Ba hons in de communicatie theorie

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba hons in de communicatie theorie

University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en het globale verbinden en zijn geworteld in de Afrikaanse context en ervaringen. Ons curriculum ontwikkelt een innovatieve participatie studies aanpak dat de specifieke communicatieve, culturele en sociale contexten waarin we actief aanpakt. Als een inherent interdisciplinair en flexibel programma, de BA Hons in de Communicatiewetenschappen snijdt een veelheid van velden en gebieden in de geestes- en sociale wetenschappen en biedt een kans om hun complementariteit en de onderlinge verbondenheid te verkennen.

Deze kwalificatie bestaat uit vijf modules: Communicatie, Media en Maatschappij; Onderzoeksmethode; Actuele vraagstukken in de mededeling; Communicatie voor sociale verandering; en de Research Essay. Elke module is ontworpen om de student kennismaken met een aantal pertinente problemen in de hedendaagse samenleving. The Contemporary Issues module bestudeert de context waarin nieuwe media zich heeft ontwikkeld, de werking van nieuwe media en de invloed daarvan op de samenleving. Communicatie voor sociale verandering onderzoekt de ontwikkelde ontwikkelende karakter van de Zuid-Afrikaanse samenleving als het wordt toegepast op verschillende communicatie contexten. Communicatie, Media en Maatschappij geeft een theoretische achtergrond waartegen deze worden bestudeerd en Onderzoeksmethodologie bereidt de student voor hun onderzoek component (research essay).

Toelatingseisen

De toelatingseisen zijn gespecificeerd door de algemene universiteit toelatingseisen, niet met uitzondering van het oordeel van de Postgraduate toelatingscommissie of het hoofd van de afdeling.

Contactgegevens

Naam: Ms Tamsin van Tonder
Tel: 011 559 3076 / E-mail: tamsinvt@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan