Ba hons in de religie

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba hons in de religie

University of Johannesburg

Het Honours programma kan worden genomen met een specifieke focus op de volgende gebieden van specialisatie of in combinatie: Kritieke problemen in de studie van religie: The Divine in Godsdiensten; Godsdiensten en Wetenschap; Methode en Theorie in de studie van religie; Bevrijdingstheologieën in Religions.
Christendom: De context van het vroege christendom; De Bijbel als literatuur; De christelijke traditie; Christendom en Actuele vraagstukken.
Islam en Arabisch: Studies in Hadith; Islam en Gender; Islamitische Spirituele tradities; Geselecteerde Arabische teksten (Tafsir); De Koran en de belangrijkste thema's; De Sharia en Constitutionele democratieën; Kritieke problemen in de hedendaagse Islam
Afrikaanse inheemse religies: Afrikaanse spiritualiteit; Inheemse religies en Ecologie; De invloed van modernisering op het Afrikaanse Inheemse godsdienst; Afrikaanse Inheemse godsdienst en andere inheemse religies van de wereld.
Hebreeuws - Aramees en Judaica Verwante Thema's: Bijbelse teksten; Misjna en Talmoed; Targums en interpretatieve teksten; Jodendom en Actuele vraagstukken.

Toelatingseisen

Religie 3 of een gelijkwaardige opleiding in een van de gebieden van de hieronder genoemde specialisatie is een vereiste.

Contactgegevens

Naam: Ms Charlene Louw
Tel: 559 3259 / e-mail: clouw@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan