Ba Hons In De Theologie En Begeleiding

London School of Theology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Hons In De Theologie En Begeleiding

London School of Theology

Full-time studenten op Niveau 6 zal in totaal 120 studiepunten verplicht gedurende het studiejaar 2014-2015 te bestuderen. Deeltijdstudenten Normaliter zullen de eerste twee hier genoemde in hun tweede parttime jaar, en de rest in hun eerste parttime jaar.

Module Titel (Module segmenten)

De Bijbel en het volk van God: Toen en Nu

Het thema van 'het volk van God' wordt onderzocht in verschillende dimensies, zoals we onderzoeken wat 'bijbelse theologie' is alles over, en kijken naar een aantal belangrijke bijbelse teksten - Deuteronomium, Jesaja, Johannes en Romeinen.

Theologie en Counselling Project

Een kans om een ​​onderzoeksproject van je eigen ontwikkeling, het verkennen van een onderwerp dicht bij je hart onder toezicht van twee leden van het personeel (een vertrouwenspersoon en een theoloog).

Spiritualiteit en de Therapeutische Journey

Biedt de theoretische achtergrond om studenten te helpen reflecteren op hun begeleiding ervaring, alsmede het verstrekken van aanvullende vaardigheidstrainingen aan veldwerk te worden toegepast.

Cognitieve gedragstherapie

Studenten zullen worden uitgerust om de praktijk te ontwikkelen en cognitieve gedragstherapie theorie van toepassing op een verscheidenheid aan klinische problemen. Als gevolg van de in de eerste klinische aard van deze module, zal de nadruk liggen op de klasse demonstraties en regelmatige beoefening van klinische vaardigheden.

Systemen relatie

Synthese van thema's getrokken uit de theologie en systematische therapie bronnen. Strekt vaardigheden van leerlingen in de begeleiding koppels, families en andere groepen.

Groepstoezicht

Ontworpen om het bewustzijn van leerlingen van en vertrouwdheid met problemen en interventies in counseling praktijk te verdiepen. Deze module bouwt voort op de studenten ervaring op niveau 2 en verdiept studenten bewust te maken van de impact van de theorie op de praktijk en vice versa.

Veldwerk 3

Kunnen studenten samen vaardigheden en kennis verworven in de loop vestigen op hun praktijkervaring verder (in de feitelijke plaatsing of agentschap instelling) en de ontwikkeling van vaardigheden.

Reflecterende Process

Een ervaringsgerichte module waarin leren gebeurt vooral door de interactie van studenten met elkaar in een groep. Docenten zullen ook inzicht over het doel en de processen van Reflective Practice.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,777 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Greater London, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar. 6690 GBP korting vergoeding voor vroege Settlement.