Ba hons in ontwikkelingsstudies

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba hons in ontwikkelingsstudies

University of Johannesburg

Studenten moeten vijf cursussen in de Development Studies Honours programma: drie zijn verplicht en twee keuzevakken. Een van deze cursussen is een onafhankelijk research paper onder toezicht van een academische in de afdeling uitgevoerd.

Er zijn vijf gangen in het Honours programma:

De eerste cursus, aangeboden in het eerste semester, is een verplicht theorie cursus die duikt in de onder omsnoerinrichting of Development Studies door het aannemen van een benadering op basis van wat we 'de historische politieke economie' noemen. Het combineert de klassieke sociale theorie en politieke economie met de geschiedenis en beleidsanalyse, het aanpakken van de academische en politieke discours dat in deze discipline in de afgelopen vijftig jaar hebben ontwikkeld binnen hun wereldwijde politieke en economische context.

De tweede cursus is ook verplicht en bood in het eerste semester. Het bestaat uit twee stukken, namelijk Methoden en.

De derde verplichte cursus is een onafhankelijk research paper in het 2de semester voltooid, gebaseerd op veldwerk confrontatie met een probleem of vraagstuk in Development Studies. De onderwerpen voor deze cursus zijn ontwikkeld in de methodologie cursus.

De andere twee cursussen kunnen worden genomen van een breed scala van andere Development Studies cursussen - bijvoorbeeld 'Natuur en Samenleving', gezamenlijk aangeboden met Antropologie - en kan een andere sociale wetenschappen aanbieden met betrekking tot Development Studies aan de Honours niveau op te nemen.

Toelatingseisen

Een Degree met een major in Development Studies en een examenjaar teken van ten minste 65% in het specifieke vakgebied. Vanwege het interdisciplinaire karakter van Development Studies aanvragers (voor de graad) van andere sociale wetenschappen graden Development studies inhoud worden aangemoedigd, en zal worden verwerkt door de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties commissie.

Contactgegevens

Naam: Prof David Moore
Tel: 011 559 2979/2859 / E-mail: dbmoore@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan