Ba hons in strategische communicatie (marketing communicatie)

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba hons in strategische communicatie (marketing communicatie)

University of Johannesburg

Marketing Communicatie Honours Theorie: In de dynamische en voortdurend ontwikkelende gebied van Marketing Communicatie met een eigentijdse stap in de richting Integrated Brand Communication met een toenemende nadruk op strategische beeldvorming, heeft een behoefte ontstaan ​​voor een cursus die zich bezighoudt met de betrokken industrie gerelateerde onderwerpen.

Het doel van deze opleiding is om een ​​kritische reflexieve geaardheid verlenen bij zowel de theoretische en toegepaste principes van Marketing Communicatie. Bijgevolg zal de leerling worden voorzien van een uitgebreide theoretische en praktische toepassing op het gebied van Marketing Communicatie, die hen in staat stellen om een ​​geïntegreerde carrière binnen het gebied voort te zetten. De focus ligt op ervaringsleren met een sterke branding accent en is voorzien van directe blootstelling aan de industrie. Bovendien, het hele jaar door professionele presentatie vaardigheden worden ontwikkeld. Marketing Communicatie Theorie onderzoekt actuele en relevante hedendaagse vraagstukken op het gebied van marketing communicatie en ook bezig met de hedendaagse context van Marketing Communicatie. Het primaire doel is om inzicht met betrekking tot deze kwesties en de praktijk en de principes van de Marketing Communicatie-industrie in het algemeen te genereren.

Marketing Communicatie Honours Applied: Marketing Communicatie Applied onderzoekt actuele en relevante onderwerpen in de toegepaste gebied van marketing mededeling van zowel een filosofische benadering en een hands-on perspectief.

Het primaire doel is om inzicht met betrekking tot deze kwesties en de praktijk en de principes van de Marketing Communicatie-industrie in het algemeen te genereren. Als zodanig is deze cursus is opgebouwd op een zodanige wijze dat voortdurende industrie contact versterken en zorgen voor de leerling met tal van mogelijkheden om te worden blootgesteld aan en het netwerk met deskundigen op het gebied van Marketing Communicatie, zowel formeel als door middel van stages. Het resultaat hiervan is dat de leerling de kennis van wat er gebeurt in toonaangevende bedrijven in de industrie zal worden versterkt door middel van best practices en case studies, zoals de situatie van de sector en specifieke specialistische vakgebieden binnen de industrie zal worden onderwezen vanuit een oogpunt van deskundigheid te zorgen up-to-date en relevante inhoud dat de leerling in staat zal stellen.

Toelatingseisen

Studenten moeten een gemiddelde van 65% voor alle undergraduate Communicatie onderwerpen en / of het oordeel van de voorzitter van de afdeling is aangevraagd (zie Algemeen Reglement). Indien een student voornemens gespecialiseerd in een vakgebied waarin een undergraduate programma niet werd aangeboden, uitgebreid lezen en / of een mondeling tentamen nodig zal zijn. Toestemming kan door het hoofd van de afdeling worden toegekend aan een Honours module van een ander onderwerp.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Andrea Crystal
Tel: 011 559 2574 / E-mail: acrystal@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan