Ba In Boekhouding En Financiƫn

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Boekhouding En Financiën

Frederick University

Het programma introduceert en vertrouwd studenten met een brede waaier van Accounting and Finance disciplines. Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van de fundamentele principes die nodig zijn om een ​​carrière in de boekhouding te starten en te financieren of het nu in het beroep, de industrie en de publieke sector. De cursussen worden aangeboden via het programma vormt een evenwicht tussen de academische en praktische aanwijzingen. Het programma legt ook de basis voor postdoctorale studie en voor professionele studies in de boekhouding.

De voertaal is Engels.


Key Learning Outcomes

 1. Definiëren, evalueren en implementeren van criteria op grond waarvan de economische beslissers zijn gedefinieerd en hebben betrekking ze naar de analyse van de boekhoudkundige omgeving om perspectieven te identificeren.
 2. Identificeren, te evalueren en te analyseren grondwettelijke kenmerken en functionele gebieden van organisaties en hun relaties (dwz doelen en doelstellingen, eigendom, omvang, structuur, logistiek, financiën, human resource)
 3. Herkennen en de impact van de micro- en macro-economische determinanten van de besluitvorming organisaties '(dat wil zeggen allocatie en technologische efficiëntie, winstgevendheid en concurrentiepositie op de markt, financiële en monetaire instellingen) te beoordelen.
 4. Evalueren en implementeren van de beginselen van de rechtsstaat en toe te passen in boekhoudkundige praktijken.
 5. Onderzoeken en de prestaties van de financiële markten en instellingen te evalueren
 6. Identificeren en het doel en de doelstellingen van de corporate governance te analyseren en de rol van externe partijen die betrokken zijn bij het te evalueren.
 7. Begrijp opvolging en uitvoering van bestaande en nieuwe technologie en de gevolgen ervan voor de nieuwe / toekomstige markten.
 8. Identificeren, te implementeren en te beheersen adequate instrumenten voor het articuleren en het oplossen van boekhoudkundige problemen.
 9. Bouwen en kritisch te onderzoeken boekhoudkundige rapporten en aanverwante problemen professioneel te analyseren.
 10. Meester en beoordelen audit van een consultancy organisatie plannen en design (dat wil zeggen fiscaal recht, investment, case studies, projectwerk)
 11. Beoordelen zakelijke en persoonlijke ethische standpunten en de determinanten van de culturele context van de ethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen kritisch

Vrijstellingen van professionele examens

Aanzienlijk, worden de studenten behalen van de graad van BA in Accounting and Finance ook vrijgesteld van professionele examens van de verschillende boekhoudkundige beroepsorganisaties:

 • 9 van de 14 onderzoeken van de Association of Chartered en Certified Accountants (ACCA)
 • 8 van de 15 onderzoeken van de Association of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ACAEW)
 • 12 van de 16 examens van de Vereniging van Internationale Accountants (AIA)

De bovenstaande vrijstellingen de weg vrijmaken voor afgestudeerden om professionele kwalificaties die van onschatbare waarde voor een carrière in de boekhouding zijn te verkrijgen.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het Programma verwerven van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het starten van een carrière in de boekhouding en in de financiële sector. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de publieke en private sector als accountants, assistent managers, of assistent financieel analisten. Ze kunnen ook worden gebruikt in de industrie, in banken, coöperaties, semi-overheden en in gebieden met betrekking tot accounting en finance.

De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in openbare of particuliere middelbare scholen.

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Limasol, Limasol
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Limasol, Limasol
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan