Ba in business administration - internationaal management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Business Administration - International Management: een studie voor degenen die graag denken dieper

De BA in Business Administration - internationaal management en interculturele competenties heeft zijn belangrijkste focus op onderwerpen in de toegepaste bedrijfseconomie met betrekking tot internationale activiteit in een bedrijf. De opleiding bereidt studenten voor op een carrière in het beheer van internationaal opererende of internationaal georiënteerde bedrijven, ongeacht hun sector. U wordt gekwalificeerd als een expert in het internationale bedrijfsleven, een beroep dat is veel vraag naar.

ISW Business School Freiburg, als onderdeel van de Quality Management systeem, is vastbesloten om het onderwijzen van studenten specialistische kennis, methodologie, sociale vaardigheden, en het vermogen om deze kennis over te dragen aan een professionele omgeving.

Business Administration: Start uw internationale carrière nu!

De Project Competence opleiding aan de Steinbeis-Transfer Institut ISW Business School Freiburg heeft een consistente praktische focus en zorgt voor een solide educatieve aarding. U wordt voorbereid op alle benodigde in een snel veranderende, internationaal netwerk bedrijfsleven eisen. De specialist cursus internationaal management en interculturele competenties is een verdere consolidatie van de Bachelor of Arts (BA) in Business Administration opleiding.

Internationaal management en interculturele competenties

De opleiding is in het Engels. Spaans of Frans kunnen eventueel worden gekozen. Key kwalificaties zoals IT, Project en Process Management, alsmede Retoriek en communicatie te voltooien de specifieke leerstof.

Een bijzonder kenmerk van de driejarige opleiding is een stage semester in het tweede en derde jaar van de studie. Deze stages zijn, waar mogelijk, te laten plaatsvinden in een vreemd land.

Studierichting

De opleiding vindt meestal plaats over zes semesters, en de voertaal is Engels. In het eerste semester, de belangrijkste elementen en een breder begrip van het onderwerp, mede in relatie tot specifieke gebieden waarbinnen toekomstige managers zal opereren, zijn het brandpunt. In het verlengde hiervan zijn de basismodules en de keuzevakken.

De Bachelor of Arts in Business Administration is een door de staat erkende kwalificatie die bovendien is geaccrediteerd door de FIBAA.

Carrièremogelijkheden

De opleiding geeft je de best mogelijke start in uw professionele carrière. Deze markt wordt steeds belangrijker, vooral in "internationaal management en interculturele competenties", en werkgelegenheid in dit gebied zijn wereldwijd groeiende. Headhunters zijn steeds meer gericht op afgestudeerden van het internationale bedrijfsleven die specialistische kennis van internationaal management en interculturele competenties. Uw project werk binnen de instelling van je stage semesters zal bovendien het verhogen van uw kansen voor de werkgelegenheid, ongeacht het bedrijfsleven.

BA in Business Administration - internationaal management en interculturele competenties: een studie voor degenen die graag denken dieper.

Vereisten

Universiteit Entree kwalificatie of een gelijkwaardige opleiding. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Admissions Office. De volgende documenten zijn vereist voor registratie:

  • Einddiploma / diploma
  • Indien van toepassing, een bewijs van beroepsopleiding of werkervaring
  • Curriculum vitae
  • 1 foto
  • Uitleg van de motieven voor het bestuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Das STI ISW Business School Freiburg bietet Studiengänge mit internationaler Ausrichtung an. Hier können Sie in professionellem Lernumfeld Kulturmanagement, Sportmanagement, Hotel- und Tourismusmanage ... Lees meer

Das STI ISW Business School Freiburg bietet Studiengänge mit internationaler Ausrichtung an. Hier können Sie in professionellem Lernumfeld Kulturmanagement, Sportmanagement, Hotel- und Tourismusmanagement sowie Internationales Management in Freiburg studieren. Die ISW Business School Freiburg ist ein Transfer-Institut der staatlich anerkannten Steinbeis-Universität Berlin. Lees Minder