Ba in business administration - management

Richfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in business administration - management

Richfield University

BA in Bedrijfskunde met optie in informatie management

Richfield College's Bachelor of Arts in Bedrijfskunde met optie in informatie management bereidt studenten voor een carrière in bedrijf met specialisatie in management informatie systemen en records. Het programma biedt een goed afgerond bedrijfsonderwijs met basiscursussen in management, bedrijfsleven, informatietechnologie en kantooradministratie. Het programma is gericht op het ontwikkelen van studenten 'intellectuele, bestuurlijke en administratieve vaardigheden en hen te voorzien van informatietechnologie instrumenten om hun management besluitvormingscompetenties te verbeteren.

Carrièremogelijkheden

De afgestudeerden kunnen als instapniveau managers werken in diverse bedrijfsinstellingen met gespecialiseerde vaardigheden om informatie en kennis te beheren en te beheren met behulp van de informatietechnologieën van vandaag.

Toelatingsvoorwaarden

1. Afronding, indiening en goedkeuring van het aanvraagformulier en de bewijsstukken, inclusief de betaling van de vereiste tarieven.

2. Bezit van een middelbare school diploma of GED. Inzending van officiële middelbare school transcripties van een door de staat goedgekeurde middelbare school of het equivalent daarvan. Hogescholen diploma's buiten de Verenigde Staten moeten worden beoordeeld en goedgekeurd door het Admissions Office van Richfield College voor toelating tot elk programma.

3. Bekwaamheid in het Engels blijkt uit een van de volgende:

een. 70% of hoger behalen score op Richfield College English Vaardigheidsexamen (RCE PE), of

b. Een score van 600 of hoger op de op papier gebaseerde toets Engels als vreemde taal (TOEFL), die overeenkomt met een score van 100 of hoger op internet (iBT), of

c. High School Diploma of minimaal een (1) jaar college opleiding op een instelling met Engels als officiële instructietaal.

Bachelor of Arts in Bedrijfskunde met optie in het informatie management diploma programma accepteert alleen studenten die zijn afgestudeerd aan een middelbare school en accepteert geen student op basis van het vermogen om te profiteren zoals beschreven in § 94904 van de California Educational Code (CEC).

Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates