Ba in business administration

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in business administration

Yasar University

De cursussen bij de afdeling Business Administration zijn ontworpen om de kern cursussen over Economie, Fundamental Business, Kwantitatieve cursussen zoals Calculus voor Business and Economics, Statistics, Accounting, Marketing, Finance, Human Resource, management en organisatie, die nodig is om te begrijpen fundamentele hebben zakelijke functies; en keuzevakken om alternatieven te specialiseren in één van de Business functies, zoals Marketing, Finance, Accounting, Human Resources, management en organisatie, cursussen om een ​​kans van het behalen van het diploma in Double hoofdvak bieden geven. De duur van de cursus is 4 jaar (8 semesters). Erasmus Programma's voor de studenten als een kans om cursussen op de Europese universiteiten Partner te nemen en internationale ervaring op te doen en te hebben.

Faculteit Outcomes

Het programma, daardoor, is gericht op studenten de kennis, vaardigheden en analytisch denken nodig zijn om een ​​carrière in het bedrijfsleven of een geavanceerde studie voort te zetten, zodat de afgestudeerden kon baan te krijgen aanbiedingen van toonaangevende multinationals en lokale bedrijven, evenals de overheidsbedrijven te geven.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden kunnen in particuliere instellingen die actief zijn in het bankwezen, toerisme en consulting, auditing, verzekeringen, de buitenlandse handel en transport sectoren worden ingezet op verschillende niveau. Naast dat ze de kans om te werken in openbare instellingen zoals Centrale Bank, Treasury of het ministerie van Financiën na het beëindigen van stages of het winnen van de examens kunnen hebben.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, school diploma, transcript en referentie-brief voor undergraduate kandidaten - universitair diploma, transcript en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - kopie paspoort - pasfoto's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan