Ba In Business Consultancy Internationale

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Business Consultancy Internationale

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Uw toegangspoort tot een succesvolle toekomst

Business Consultancy International (BCi) is een hoge kwaliteit en uitdagende zakelijke-studies opleiding volledig in het Engels.

De zes-semester, voltijd bacheloropleiding biedt een bijzonder stimulerende omgeving waarin studenten uit verschillende landen en culturele achtergronden samen te werken met een internationale faculteit. Studenten krijgen een solide basis in een breed scala van management als consultancy vaardigheden. Ze worden aangemoedigd om een ​​semester in het buitenland bij een van onze partner universiteiten over de hele wereld te bestuderen.

Business Consultancy International biedt een aanzienlijk voordeel bij het begin van de loopbaan, met name in de business management en consultancy beroepen. Studenten zullen in staat zijn om de eisen van het bedrijfsleven te voldoen door middel van een perfecte communicatieve vaardigheden in het Engels, intercultureel begrip en ervaring, wereldwijde business know-how en kennis van universele normen.

zakelijke studies

Business Consultancy International, of BCi voor de korte, is een first-class business-studies opleiding. Het doel van het programma is om hoog kaliber studenten met een uitstekende springplank naar een carrière in het internationale bedrijfsleven. Het is een drie-jaar, zes-semester opleiding verstrekken van 180 studiepunten; Het voldoet volledig aan de Bologna-akkoorden.

Sinds de oprichting in 2003, heeft BCi gesneden uit een naam voor zichzelf in het bedrijfsleven als een ideale opleiding voor een carrière. Dit is bereikt door middel van een compromisloze benadering van de kwaliteit en normen. De accreditatie van het programma door FIBAA, een Zwitsers-Duitse instantie die zakelijke programma's controleert op basis van kwaliteitscriteria, getuigt van deze inspanning.

Voor BCi afgestudeerden die overgaan tot postdoctorale studies, heeft het programma ook zijn waarde bewezen. Onze afgestudeerden zijn verwelkomd in veel van de top universiteiten wereldwijd, met inbegrip van de London School of Economics en Harvard University, om er maar twee.

Een carrière in het bedrijfsleven is geschikt voor een breed scala van belangen, evenals een grote verscheidenheid van soorten persoonlijkheid. Eenmaal begonnen, kan een bedrijf carrière vele routes te nemen, afhankelijk van uw persoonlijkheid en doelen. In het BCi programma, combineren we een algemene zakelijke onderwijs voor alle studenten met een zekere mate van specialisatie op basis van interessegebieden van studenten.

Kies tussen:

  • International Accounting & Finance
  • International Marketing & Sales
  • International Human Resources & Management
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
363 EUR
Locations
Oostenrijk - Wiener Neustadt
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Oostenrijk - Wiener Neustadt
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan