Ba in business management

University of Lodz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in business management

University of Lodz

1ste cyclus (bachelor) opleiding is een uitgebreid programma dat is ontworpen om aan de behoeften van de toekomstige management support specialisten aan te passen. Het programma stelt studenten in staat om competenties (kennis en vaardigheden) op het gebied van management methoden en technieken te verwerven. De afgestudeerden verwerven kwalificaties en vaardigheden nuttig zijn voor het ondersteunen van het management functies in een zakelijke organisatie.

Het doel van het programma is om high potential specialisten in staat om effectief te werken in de wereldwijde business, ongeacht de situatie, vestigingsplaats of cultuur te creëren. Studenten leren en trainen hoe te herkennen en definiëren van zakelijke problemen en hoe ze te pakken met verschillende methoden en technieken om processen te beheren in een bedrijf.

De Bachelor in Business Management programma is volgens de laatste trends in de wereld van het beheer van het onderwijs. De cursus structuur biedt een holistische benadering van het beheer en bevestigt onze doelstelling van het creëren van high potential specialisten die in staat zijn te werken in elke zakelijke omgeving zijn.

Vereisten

  • een middelbare school diploma,
  • een transcript of records waaruit de voltooide onderwerpen en verkregen rangen,
  • een bewijs van bekwaamheid in het Engels voor buitenlanders (tenzij het secundair onderwijs werd onderwezen in het Engels) zijn verplicht.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,000 PLN
per jaar voor de Poolse en de EU / EVA-burgers. 2500 euro / jaar voor studenten van buiten de EU / EVA, exclusief een extra 200 euro kosten, dat inschrijfgeld (voor studenten van Poolse afkomst het collegegeld wordt verminderd met 30%) dekt.
Locations
Polen - Łódź, Woiwodschap Łódź
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates