Ba in Communication Arts

Cardinal Stritch University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in Communication Arts

Cardinal Stritch University

Communicatie op Stritch biedt een breed scala aan carrière voorbereiding kansen, alle aangeboden binnen de bredere context van de vrije kunsten.

Communicatie aan Cardinal Stritch University biedt een breed scala aan carrière voorbereiding kansen, alle aangeboden binnen de bredere context van een Liberal Arts opleiding. Een communicatie-diploma van Stritch kent geen grenzen. Het vertaalt naar meerdere werkomgevingen met zijn grondvesten in interpersoonlijke, kleine groep, overtuigend, oraal, visuele en schriftelijke communicatie. Studenten ontwikkelen kennis van en de belangrijkste vaardigheden om te werken in non-profit, bedrijven, consumenten en gemedieerde communicatie-instellingen. Binnen de grote, kan de student er ook voor kiezen om hun diploma werk in de media, geïntegreerde marketing communicatie, interpersoonlijke communicatie, of organisatorische communicatie specialiseren. Gedurende de opleiding, de studenten het opbouwen van een gediversifieerde portefeuille aantonen van mondelinge en schriftelijke sterke punten, evenals het oplossen van problemen, publiek-analyse, interpersoonlijke dynamiek, conflictbemiddeling, en cross-culturele en gender begrip.

Studenten ontwikkelen professionele ervaring door middel van service learning binnen cursussen en door middel van zelf-geselecteerde stages. Studenten worden aangemoedigd om twee stages te voltooien op verschillende locaties en met verschillende functiebeschrijvingen. Een belangrijk in de mededeling zal de student om de vaardigheden die nodig zijn om te communiceren met een verscheidenheid van het publiek in een verscheidenheid van instellingen te ontwikkelen. Career opties omvatten entry-level posities in public relations, media, zakelijke communicatie, reclame, onderwijs en openbare dienstverlening. Veel van onze afgestudeerden blijven hun opleiding in graduate of law school, en vele ontvangen van vacatures van hun stage sites.

Een grote of kleine in Communicatie is een sterke aanvulling op een major in Sports Management, Psychologie, Theater, Kunst, Muziek, of Nursing.

Een belangrijk in de communicatie zal de student om de vaardigheden die nodig zijn om te communiceren met een verscheidenheid van het publiek in een verscheidenheid van instellingen te ontwikkelen. Career opties omvatten instapniveau posities in public relations, media, zakelijke en industriële communicatie, reclame en public service. Veel van onze afgestudeerden blijven hun opleiding in graduate wet school.

Diploma-eisen

  • Programma Credits: 42
  • Verplichte vakken
    Verplichte vakken voor grote: CA 101, 108, 210, 252, 260, 301, 401, 403 en 406, en een minimum van 15 electieve credits van CA cursusaanbod. Maximaal twee Public Relations (PR) cursusaanbod kunnen worden geteld in de richting van het keuzevak eis.
  • Vereiste Auxiliary Cursussen: -

Extra informatie

Een maximum van twee CA-403 stage voor elke drie credits kunnen worden geteld in de richting van de 42-kredietbehoefte. Voor alle benodigde majorvakken een graad van "C" of hoger worden bereikt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
- $ 14.106 per semester
Locations
Verenigde Staten - Milwaukee, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates