Ba In Communication Design

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Communication Design

IED – Istituto Europeo di Design Rome

De Ontwerper van Communicatie Hij is een ontwerper in staat om een ​​constante balans tussen creativiteit en strategisch denken, het gebruik van codes en moderne talen behouden. De cursus bereidt professionals in het ontwerp en beheer van de verschillende aspecten van de communicatie: uit de analyse van de recente trends in de creatie van inhoud formats en online en offline, van de ontwikkeling van een creatieve strategie om de organisatie van evenementen.

De cursus biedt vier specialisaties: Communication Management, de mogelijkheid om nieuwe consumententrends te identificeren en om het merk van productontwikkeling of dienst aan een mediaplan beheren het beheer te ontwikkelen; Event en PR, voor het ontwerp, de productie en de coördinatie van alle activiteiten met betrekking tot bijeenkomsten en manifestaties; Copywriting en Content Design voor de vorming van veelvlakkige en transversale professionals in de productie van tekstuele en visuele storytelling; Art Direction, creatieve strategieën te ontwikkelen voor een bedrijf, product of dienst, visueel.

professionele Mogelijkheden - Copywriter, Editor, Content Specialist, PR / Digital PR, Community Manager, Event Coordinator, Creative Specialist, Art Director, Project Manager, Account Manager.

verband - Het scenario van de hedendaagse communicatie vereist dat de professionals hebben een solide gespecialiseerde opleiding en, tegelijkertijd, een sterke multidisciplinaire en in staat om het werk te staan ​​met een transversale aanpak, het beheersen van de technologie en het handhaven van een constante balans tussen creativiteit en strategisch denken.

Methodologie en structuur - De cursus is zo gestructureerd dat professionals zeer flexibel, met strategische en creatieve vaardigheden, in staat om te beheren en uit te voeren cutting-edge communicatie projecten te trainen. Ze boden uitgebreide management kennis, historische en sociologische kritiek en vaardigheden met betrekking tot communicatie-instrumenten en technieken.

Door de training leren de studenten de markt en de business systemen in de context van de creatieve industrie te analyseren; verwerven van kennis over de bedrijfsvoering en de distributie en marketing van diensten en producten op de markt.

Afhankelijk van de gekozen specialisatie, maar ook de specifieke vaardigheden met betrekking tot de verschillende professionals uitgang te verwerven.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan