Ba In Communication Design

IED – Istituto Europeo di Design Torino

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Communication Design

IED – Istituto Europeo di Design Torino

De cursus ontwerp van communicatie biedt een culturele voorbereiding, praktische en strategische creatieve toekomst van de communicatie-industrie ontwerpers.

Vier voorstellen specialisaties: Communication Management voor het beheer van het merk en zijn identiteit door middel van de ontwikkeling van effectieve strategieën en communicatieplannen; Event en PR voor het ontwerp en uitvoering van evenementen, wedstrijden en digitale PR met betrekking tot het product of het creëren van waarde voor een merk of een dienst; Copywriting en Content design, creatie, productie en beheer van content door middel van verhalen en creatief schrijven te worden verdeeld over meerdere platforms en media, met een focus op sociale netwerken en blogs te beïnvloeders; Art Direction voor de oprichting en het beheer van de expressieve en iconografische taal in verband met een brand in al zijn vormen online en offline.

professionele Mogelijkheden - Digitale PR, Event Specialist, Project Manager, copywriter, Content Specialist, Creative Specialist, Account Manager, Community Manager, Editor, Art Director.

verband - Vandaag, moet de communicatie digitale in zijn DNA, vloeiend en snel, het oversteken in een cross alle media die betrokken zijn bij een snelle dynamiek, nieuwe en uiterst alomtegenwoordig. Om deze reden is de markt vraagt ​​om flexibele en multidisciplinaire professionals, in staat om de balans tussen creativiteit en strategisch denken te handhaven.

Methodologie en structuur - De leer is gebaseerd op de synergie tussen design cultuur, creativiteit, technologie en experimenten, het toevoegen van theoretische disciplines in praktische cursussen, met sessies van leren door te doen en concrete ervaringen in samenwerking met organisaties, instellingen en bedrijven.

Gedurende de drie jaar van de koers die we met elkaar verweven zijn gemeenschappelijke transversale benaderingen en verticale benaderingen gericht op het verstrekken van gespecialiseerde expertise. In de transversale kwesties zal socio-culturele kennis, technieken en methoden te verwerven; verdiepen van de instrumenten van het beroep en tegelijkertijd de ontwikkeling van persoonlijk talent, creativiteit, experimenten en onderzoek dat nodig is voor het creatieve proces en het onderzoek van hun eigen ontwerp identiteit.

Dankzij de volledige visie van de communicatie-industrie, de vrije beroepen, acteurs en toepassingsgebieden ontwikkeld tijdens het eerste jaar kiest de student op het gebied van specialisatie. Tijdens het tweede jaar zal het project hun vaardigheden van zowel de strategische koers van specialisatie in Communicatie en Event Management en PR, dat van de creatieve Copywriting en Content Design en Art Direction te verdiepen.

Tijdens het derde jaar zijn verfijnde instrumenten voor de verwerking en communicatie van een project, de toepassing van de verschillende theoretische stadia van idee ontwikkeling. Het raakt de kern van interdisciplinaire experimenten waarvan het belangrijkste moment is de ontwikkeling van de Thesis Project, verdeeld in een onderzoeksfase en een workshop fase simuleren wat er gebeurt in de praktijk.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Turijn
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Turijn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan