ba in de agribusiness

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba in de agribusiness

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BA in Agribusiness

In de economische koers van Agribusiness, zal de bevoegdheid voor economische evaluatie en beheersing van waardeketens in de land-en tuinbouwproducten worden onderwezen. Zowel de economische know-how en management competenties worden aangeleerd en sociologische aspecten van de Agribusiness zal worden beoordeeld. Buiten dat, van andere onderwerpen en modules geven een fundamenteel begrip van de processen in de land-en tuinbouw als onderdeel van de supply chain van agrarische goederen. Veranderen van eetgewoonten en eisen aan producten en proceskwaliteit, ook te wijten aan de wereldwijd stijgende vraag naar agrarische producten, met gelijktijdige tekort aan middelen, staat centraal in het onderwerp van Agribusiness. De traceerbaarheid van de goederen en het risicobeheer in de waardeketen zijn ook belangrijke onderwerpen voor de toekomst.

&nbsp

De Agribusiness cursus wordt sterk gekenmerkt door de combinatie van economie en sociologische onderwerpen, gecombineerd met technisch-wetenschappelijke inhoud van de land-en tuinbouw. ​​Met tal van contacten met bedrijven en instellingen in de agrarische sector, zowel in binnen-en buitenland, een toepassingsgerichte cursus met een hoge mate van praktische ingang gerealiseerd. Afgezien van de leer van de technische inhoud en de oprichting en ontwikkeling van methodische vaardigheden, zijn sociale competenties van elk individu versterkt.

&nbsp

Studie terwijl je werkt? Dat is mogelijk bij ons. In de deeltijd-cursus te studeren aan de Universiteit van 2 dagen per week voor de eerste 4 semesters. Op de andere 3 dagen dat je werkt. Het reguliere lezingenprogramma van de eerste twee semesters is afgerond in 4 semesters.Vanaf de 5e semester het aantal activiteiten aan de Universiteit worden verminderd en zelf-studie steeds belangrijker wordt.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates