ba in de agribusiness

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Agribusiness

In de economische koers van Agribusiness, zal de bevoegdheid voor economische evaluatie en beheersing van waardeketens in de land-en tuinbouwproducten worden onderwezen. Zowel de economische know-how en management competenties worden aangeleerd en sociologische aspecten van de Agribusiness zal worden beoordeeld. Buiten dat, van andere onderwerpen en modules geven een fundamenteel begrip van de processen in de land-en tuinbouw als onderdeel van de supply chain van agrarische goederen. Veranderen van eetgewoonten en eisen aan producten en proceskwaliteit, ook te wijten aan de wereldwijd stijgende vraag naar agrarische producten, met gelijktijdige tekort aan middelen, staat centraal in het onderwerp van Agribusiness. De traceerbaarheid van de goederen en het risicobeheer in de waardeketen zijn ook belangrijke onderwerpen voor de toekomst.

&nbsp

De Agribusiness cursus wordt sterk gekenmerkt door de combinatie van economie en sociologische onderwerpen, gecombineerd met technisch-wetenschappelijke inhoud van de land-en tuinbouw. ​​Met tal van contacten met bedrijven en instellingen in de agrarische sector, zowel in binnen-en buitenland, een toepassingsgerichte cursus met een hoge mate van praktische ingang gerealiseerd. Afgezien van de leer van de technische inhoud en de oprichting en ontwikkeling van methodische vaardigheden, zijn sociale competenties van elk individu versterkt.

&nbsp

Studie terwijl je werkt? Dat is mogelijk bij ons. In de deeltijd-cursus te studeren aan de Universiteit van 2 dagen per week voor de eerste 4 semesters. Op de andere 3 dagen dat je werkt. Het reguliere lezingenprogramma van de eerste twee semesters is afgerond in 4 semesters.Vanaf de 5e semester het aantal activiteiten aan de Universiteit worden verminderd en zelf-studie steeds belangrijker wordt.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lint ... Lees meer

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lintfort als een tweede locatie. In Kleve, tot we kunnen verhuizen naar de nieuwe gebouwen worden gebouwd op dit moment naast de Spoy Canal, kunt u studeren als tussentijdse oplossing in onze gebouwen in Landwehr Straße, of in Emmerich op de voormalige kazerne. Het Kamp-Lintfort locatie in Südstraße is ook een tijdelijke oplossing, waar de cursussen plaatsvinden totdat het verplaatsen in hun eigen nieuwe gebouwen in het centrum van de stad. &nbsp Vanaf 2013 zullen in totaal 5000 studenten uit Duitsland en het buitenland in staat zijn om zowel de academische sites, terwijl het invullen van aantrekkelijke opleidingen in een open, vriendelijke en persoonlijke sfeer te genieten.Onze docenten, professoren en personeel en de aangename omgeving van onze universiteit draagt ​​ook aanzienlijk bij tot het maken van onze studenten zich echt thuis. &nbsp De thema's van onze cursussen zijn wetenschappelijk en toepassingsgericht, van de hoogste normen en van hoge praktische relevantie, zowel in onderwijs en onderzoek. Wij bieden opleidingen in de natuurlijke, economische en technische wetenschappen, maar ook onderwerpen gericht op de sociale en gezondheidswetenschappen. &nbsp&nbsp Op 21 september 2009 zijn we begonnen met de winter semester 2009/2010 het aanbieden van onze eerste drie bacheloropleidingen: Bio Science and Health, B.Sc., Faculteit Life Sciences in Kleve International Business and Social Sciences, BA, Faculteit Maatschappij en Economie in Kleve E regering, B.Sc., Faculteit Communicatie en Milieu in Kamp-Lintfort &nbsp In de vier faculteiten - "Technologie en Bionics" (Emmerich), "Life Sciences" (Kleve), "De maatschappij en economie" en "Technologie en Bionics " (Emmerich) en "Communicatie en Milieu" in Kamp-Lintfort - een totaal 16 cursussen zijn te vinden op de Rijn Waal Universiteit sinds de winter semester 2010/2011, 70 procent van die in het Engels gegeven. En deze aantallen groeien elk jaar. Lees Minder