Ba in de antropologie

Northeastern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de antropologie

Northeastern Illinois University

Ontdek wat het betekent om menselijk te zijn. Door middel van verschillende perspectieven is de antropologie het bestuderen van mensen uit het verleden om zowel dichtbij als ver te presenteren.

Wat is antropologie?

Antropologie is de studie van wat het betekent om menselijk te zijn in al zijn biologische en culturele diversiteit, en zoals het verandert in de tijd. Antropologen adresseren dit complexe onderwerp vanuit meerdere perspectieven:

  • Biologische antropologen onderzoeken de ontwikkeling en evolutie van mensen en hun familieleden door de fossielreclame, genetica en primaat-ecologie en gedrag te bestuderen.
  • Archeologen bestuderen het cultureel leven van volkeren en samenlevingen uit het verleden door te onderzoeken over de materiële resten die ze achtergelaten hebben, waaronder gebouwen, stenen artefacten, aardewerk en organische materialen.
  • Culturele antropologen verkennen de diversiteit van praktijken en perspectieven waardoor hedendaagse mensen hun leven leven en de wereld ervaren.

Samenvattend vormen deze complementaire benaderingen de discipline van de antropologie en bieden ze een holistisch portret van de menselijke ervaring.

Antropologie omvat zowel culturele als biologische perspectieven in haar studie van de diversiteit van vroegere en huidige mensen en de ecologie en het gedrag van onze naaste primaatverwanten. Met een sterke inzet voor uitmuntendheid, biedt het NEIU Departement Antropologie cursussen die leiden tot de graad Bachelor of Arts.

De afdeling Antropologie biedt een uitdagend curriculum in de subdisciplines van culturele antropologie, biologische antropologie en archeologie die veldgebaseerd leren, data-georiënteerd onderzoek aanmoedigt en een solide basis vormt in de theoretische constructies en ethiek van de discipline. Studenten die een cursus volgen in de antropologie ontwikkelen een veelzijdig begrip van de menselijke diversiteit die in de tijd verloopt, multiculturele etnografische vergelijkingen en de wetenschap van onze fysieke vorm.

Dit verrijkende perspectief is niet alleen geschikt voor latere afstudeerstudies en professionele carrières in de antropologie, maar ook om de acceptatie van anderen te bevorderen en de vele facetten van onze moderne wereldwijde samenleving te onderhandelen.

We hebben veel geïndividualiseerde en veldleerkansen ontwikkeld voor onze majors die profiteren van de vele bronnen in Chicago en daarbuiten. Deze omvatten de Field Museum Stage, Archeologische Field School, Lincoln Park Zoo Research, Mitchell Museum van de Amerikaanse Indiase Stage, Veldwerk in Antropologie, en Onafhankelijke Studie in Antropologie.

Deze ervaringen stellen studenten in staat hun antropologische kennis en perspectief buiten het klaslokaal toe te passen en te leren over verschillende carrières en afstuderen in de antropologie. De meeste van deze geïndividualiseerde en veldervaringskursussen vereisen een minimum GPA, een voorstel, departementele en college niveau goedkeuring. Zie een antropologie adviseur voor meer informatie.

Als u een eerstejaarstudent bent die geïnteresseerd bent in meer informatie over antropologie, overweeg dan een van onze eerstejaarservaringsclasses: ANTH 109b - Skeletten in Chicago Closets of ANTH 109c - Skin of Chicago. Beide van deze cursussen tellen naar het algemeen onderwijs natuurwetenschappen krediet.

Leervereisten

Merk op dat de Anthropology Writing Intensive (WIP) klasse is veranderd vanaf de herfst 2016. De nieuwe WIP-klasse is ANTH 300 WIP: Schrijven in Antropologie. Raadpleeg alstublieft de antropologisch adviseur als u uw hoofd vóór de herfst 2016 heeft verklaard en nog niet voldaan heeft aan de WIP-vereiste.

Benodigde cursussen:
ANTH-212 Inleiding tot culturele antropologie 3
ANTH-213 Inleiding tot de archeologie 3
ANTH-215 Menselijke Oorsprong: Inleiding tot de Biologische Antropologie 3
ANTH-300 schrijfintensief programma: schrijven in antropologie 3
ANTH-290 Afstudeerbare Antropologie 1
Twee archeologie-keuzevakken, waaronder tenminste één op het 300-niveau
(Archeologie cursussen hebben een "A" aan het einde van de cursusbeschrijving)
6
Twee biologische antropologie-keuzevakken, waaronder ten minste één
Op het 300-niveau (biologische antropologie cursussen hebben een "B"
Aan het einde van de cursusbeschrijving)
6
Twee culturele antropologie keuzevakken, waaronder tenminste één
Op 300 niveau (culturele antropologie cursussen hebben een "C"
Aan het einde van de cursusbeschrijving)
6
Twee extra 300 niveau ANTH keuzevakken van de keuze van de student 6
Totaal aantal uren 37
Geïndividualiseerde veld, onderzoek, stage en senior thesis electives in antropologie NEIU


Antropologie biedt een verscheidenheid aan geïndividualiseerde studiemogelijkheden, waaronder stages, veld-, onderzoeks- en hogere proefschrifturen die als keuzevakken kunnen worden beschouwd om aan de ANTH-grote eisen te voldoen. Deze worden hieronder opgesomd. Houd er rekening mee dat slechts zes geïndividualiseerde credituren kunnen rekenen op de major en deze uren moeten verspreid worden over twee of meer subvelden.

ANTH-379A Pan-Afrikaanse Vereniging Stage 3
ANTH-3813 Onafhankelijke studie in antropologie 3
ANTH-3824 Veldwerk In Antropologie
(Diverse opties, waaronder Nationaal Museum voor Mexicaanse Kunst Stage)
4
ANTH-3876 Field Museum Stage 6
ANTH-3896 Lincoln Park Zoo Research 6
ANTH-390A Senior Proefschrift Onderzoek 2
ANTH-390B Senior Thesis Schrijven 2
  • Minimum GPA van 3,0 / 4,0;
<li> Groot verklaard, of in uitzonderlijke gevallen, minderjarig, in antropologie;</li> <li> Voorafgaande voltooiing van minimaal twee ANTH-cursussen in het subveldgebied (bijv. Archeologie, biologische antropologie, culturele antropologie) van het voorgestelde project</li> <li> Voor onderzoeks-, veld- en senior scriptieprojecten: afronding van een schriftelijk projectvoorstel en studentencontract dat departementele goedkeuring heeft ontvangen, bij voorkeur in het semester voordat het project plaatsvindt;</li> <li> Voor stages: voltooid Student Contract en succesvolle interviews met antropologie adviseur en begeleider op stageplaats.</li>

Doorstromers

Wij verwelkomen transfer studenten die antropologie willen studeren bij NEIU! Studenten die van andere instellingen overmaken, moeten minimaal 15 ANTH credituren bij NEIU invullen, waaronder:

  • ANTH-300 WIP: Schrijven in Antropologie
<li> Minstens een 300-jarige cursus in elk subveld (archeologie, biologische antropologie, culturele antropologie)</li> <li> Een extra 300 level ANTH electief van uw keuze.</li>

Voor de overdracht van antropologiecursussen die niet onder artikulatieovereenkomsten vallen, moet een sillabus van de betreffende cursus voor de beoordeling aan de Antropologiecoördinator worden voorgelegd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- Per kredietuur: $ 349.37 Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017); $ 698,74 Non-Resident Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017)
Locations
Verenigde Staten - Grayslake, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates