Ba in de beeldende kunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie

De missie van de Visual Arts Program is om onze studenten voor het belonen van een loopbaan in de beeldende kunst te bereiden door middel van een dynamische beeldende kunst curriculum en een uitgebreide liberal arts onderwijs. De Visual Arts programma biedt geïndividualiseerde studio-arts training voor de student die op steeds een praktiserend studio kunstenaar, curator, ontwerper, fotograaf, kunsthistoricus, of leraar plannen. De opleiding bereidt studenten ook voor graduate programma's in te voeren in de studio kunst, kunstgeschiedenis, museum studies, of beeldende therapie.

Student Learning Outcomes

  • Vaardigheid aan te tonen in de belangrijkste aspecten, technieken en richtingen in het gekozen medium of media.
  • Analyseer kunstwerken scherpzinnig en waarderen ze kritisch met behulp van een uitgebreide kennis van de geschiedenis van de kunst.
  • Bereiken hoogste niveau van technische bekwaamheid in de gekozen media en de expressieve mogelijkheden.
  • Exhibit en het bewijs van de ontwikkeling van de studio-art praktijken binnen de faciliteiten van de kunstgalerie en hebben hun kunstwerk bekritiseerd en besproken.

Programma / Opportunities

  • Kunstgallerij
  • De Dillard Beoordeling (een dagboek van kunst en letters)

Eisen voor Bachelor of Arts in Visual Arts

Voltooi een totaal van 122 credit-uren van de cursussen voor het afstuderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U ... Lees meer

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U.S. News & World Report ranked Dillard among the nation’s Top 10 HBCUs, based on comprehensive undergraduate studies. Dillard also was awarded a Top 10 Ranking in 2010 for liberal arts schools in the social mobility category by Washington Monthly. Lees Minder