Ba in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biologie is een van Concordia de handtekening van programma's, het bezit van een uitmuntende reputatie voor het plaatsen van studenten in het prestigieuze academische opleidingen en carrière.

In aanvulling op de klas interacties, biologie studenten samen met docenten aan onderzoek op een uitzonderlijk hoog niveau - het ontwerpen van experimenten en dienen als co-auteurs van projecten, variërend van het onderzoeken van het effect van diabetes op de bloedvaten aan het bestuderen van olifanten in Tanzania. De kans om bij nationale conferenties te presenteren is een van de spannende resultaten van hun creatieve onderzoek.

Met een zware nadruk op hands-on leren, biologie studenten krijgen real-world ervaring die ze geeft duidelijke voordelen bij het afstuderen. Of u nu een carrière in het onderzoek te plannen, de medische beroepen of milieu-studies, de biologie programma op Concordia zal je voorbereiden om verder te gaan sneller.

Doe Zinvolle Onderzoek

Onze faculteit leden delen hun kennis als je side-by-side te werken aan onderzoeksprojecten. Er zijn vele mogelijkheden - van het jaarlijkse zomer onderzoeksprogramma, de Mayo Clinic Innovation Leerlingen Program, te assisteren bij de Kilimanjaro Elephant Research and Conservation Project in Tanzania.

In het buitenland studeren

Doe mee met de studie van de parasitaire ziekten in Bangladesh, of reizen op mei Seminars buitenland naar Tanzania of zie de prachtige diersoorten op de Galapagos-eilanden.

Get Good Advice

Biologie is de toegangspoort programma voor studenten die wensen om de beroepen in de gezondheidszorg in te voeren. Ongeveer 40 procent van Concordia biologie afgestudeerden gaan om medische, tandheelkundige, veterinaire of graduate schools.

Als u op weg naar een carrière in de medische beroepen, zal onze Health Professions Adviesraad u deskundig advies over de vakken die je moet nemen, dat zal je het meest helpen voor uw gekozen carrière te geven. Het is leuk om te weten dat je een geweldig team van mensen te helpen uw doelen te bereiken.

Na Concordia

Onze biologie afgestudeerden verlaat het programma voorbereid om wat voor carrière ze kiezen.

Concordia biologie studenten zijn altijd tot iets spannends. Gewoon stoppen door conferentiezaal van de afdeling en zie voor jezelf. Gigantische bord van de kamer geeft alle van de aanvaard zomer onderzoeksprogramma's studenten, evenals die ging op weg naar graduate en beroepen in de gezondheidszorg scholen. Recente Concordia alumni bijwonen graduate school voor het onderzoek naar kanker, infectieziekten, neurowetenschappen en plantenecologie. Andere gradiënten studeert geneeskunde aan de Universiteit van North Dakota, Universiteit van Minnesota, Creighton en de Universiteit van Minnesota-Duluth.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 1 ... Lees meer

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 175 full-time faculty including NASA and NSF scientists, award-winning composers and writers, and national experts in a wide range of fields. Lees Minder