Ba in de boekhouding en het bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze graad geeft je de essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de voortgang in een boekhoudkundige en financiële management omgeving te geven. Onze Accounting en Business graad is ontworpen om u de flexibiliteit om uw eigen succesvolle toekomst vorm te geven. Wij zullen u de essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de voortgang binnen een boekhoudkundig en financieel management omgeving te geven. Daarnaast zal je een sterke basis in de belangrijkste zakelijke principes, inclusief een overzicht van de kern management functies, operaties, economie, marketing, juridische kwesties en de externe zakelijke omgeving te krijgen.

Als u uw zinnen gezet op om een ​​professionele accountant hebt, weten we het bestuderen stopt niet met je diploma. Je nodig hebt om een ​​professionele opleiding te voltooien met organisaties als de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), De wereldwijde organisatie voor professionele accountants. Wij willen u helpen sneller te krijgen om je carrière, dus we hebben onze modules ontworpen in lijn met de ACCA zodat je credits kan verwerven naar uw ACCA kwalificatie, terwijl je studeert, waardoor u maximale vrijstellingen tegen uw professionele examens. * Studeren Accounting and Business Leeds Trinity University jouw carrière mogelijkheden zal verbreden. Gekwalificeerde accountant? Traditionele management carrière? De keuze zal de jouwe.

(* Onder voorbehoud van ACCA accreditatie)

Voordelen van Accounting en Business

  • De flexibiliteit om uw eigen toekomst in de accountancy, financieel management of business vorm te geven - de
  • de keuze is aan jou.
  • U kunt vrijstellingen van ACCA kwalificaties examens te krijgen en uitgegroeid tot een professionele Accountant sneller. *
  • Twee professionele stages tijdens Niveau 4 en 5.
  • Een Accounting en Business graden met een persoonlijke touch - we weten dat je door de naam en bieden persoonlijke, één-op-één-ondersteuning.

Graduate bestemmingen

Deze graad zal afgestudeerden toe te rusten om het belonen van een loopbaan hebben in het bankwezen en de financiële dienstverlening, of om professionele accountants worden. Leeds is de tweede grootste centrum in het Verenigd Koninkrijk voor de financiële dienstverlening.

Onze afgestudeerden hebben een succesvolle carrière gelegd met Lloyds Bank, Halifax, Santander, Grant Thornton en Direct Line. Afgestudeerden ook doorzetten in postdoctorale studie.

Vereisten

Typisch onze inzending aanbieding voor deze opleiding is 260 UCAS tarief punten. We verwelkomen studenten met een bereik van kwalificaties, waaronder A Levels, AS Levels, BTEC Nationals, Advanced en Progressions Diploma's, NVQ, GNVQ's en geaccrediteerde Access cursussen.

Wij behandelen elke aanvraag op haar eigen merites; We hechten veel waarde aan de ervaring die je illustreren in uw persoonlijke verklaring.

Andere vereisten: GCSE rang C of hoger in het Engels taal en wiskunde (of een gelijkwaardige opleiding). U hoeft niet te hebben Zaken eerder bestudeerd als het eerste jaar zal u voorzien van de noodzakelijke basis van kennis en vaardigheden. Een praktische kennis van de computer van tekstverwerking, spreadsheets en presentatiesoftware is wenselijk, maar niet essentieel.

Aanslag

Een verscheidenheid van evaluatiemethoden worden gebruikt, afgestemd op de eindtermen voor het programma, om studenten in staat stellen om het volledige scala van kennis en vaardigheden die zij hebben ontwikkeld demonstreren. Er is enige ruimte voor studenten om betrokken te zijn bij de onderhandelingen over en de evaluatie van een aantal evaluatie.

Op dit programma zijn er een aantal beoordelingen die zijn gemarkeerd op een pass / fail basis plaats ingedeeld. Houdt u er rekening mee dat deze evaluaties worden uitgesloten van de berekeningen van de gepubliceerd in de Key Information Set (KIS) voor dit programma / onderwerp cijfers te produceren.

Assessment in Accounting en Business bovendien stelt studenten in staat om vrijstelling te krijgen van alle of een deel van de Stichting podium examens voor ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Assessments aangepast aan deze cursus omvatten de productie van de portefeuilles van het werk, individuele en collectieve presentaties evenals cursussen verslagen onderzoeksprojecten en meer traditionele zichtbare en onzichtbare examens.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Lees meer

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Lees Minder