Ba in de boekhouding

Concordia College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de boekhouding

Concordia College

De Accounting belangrijkste biedt een keuze uit drie concentraties.

  • Algemeen Accountancy: Dit is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het collectieve of algemene boekhouding en willen hun grote gemakkelijk binnen vier jaar af te ronden. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een graduaat ook geïnteresseerd in de algemene boekhouding concentratie.
  • Accounting and Finance: Deze concentratie biedt een geweldige combinatie van business finance en accounting dat de studenten een breder begrip van de activiteiten van een bedrijf vanuit een financieel oogpunt zal geven.
  • Openbare Accountancy: Het Openbaar Accountancy concentratie zullen de studenten begeleiden bij een robuuste 150 credit programma dat hen voorbereidt op de Certified Public Accountant examen. Concordia studenten hebben de tweede hoogste slagingspercentage voor de CPA-examen onder alle Minnesota hogescholen en universiteiten (64,4 procent met een gemiddelde score van 76).

CPA Club

Concordia accounting studenten hebben ook een student organisatie genaamd de CPA Club voor boekhoudkundige majors om samen te komen en gastheer evenementen op de campus, zoals buiten presentatoren, workshops, en carrièremogelijkheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Moorhead, Minnesota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates