Ba in de chemie

Cardinal Stritch University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de chemie

Cardinal Stritch University

Chemie, de studie van de structuren en eigenschappen van de materie, speelt een belangrijke rol in zowel fysieke als biologische wetenschappen en heeft een cruciale positie in ons technologisch geavanceerde samenleving. de belangrijkste doelstellingen van de Chemie programma zijn: (1) om een ​​goed afgeronde zeven vrije kunsten met een inzicht in de betekenis van de chemie in het dagelijks leven en de versterking van de kwaliteit van onze omgeving te bieden; (2) het geluidsbestand achtergrond in de fundamentele grondslagen en technieken van de chemie verschaffen; en (3) om studenten voor te bereiden op een loopbaan in onderzoek, onderwijs, bedrijfsleven, industrie, geneeskunde, of apotheek na te streven.

Diploma-eisen

  • Programma Credits 40
  • Verplichte vakken
    Verplichte vakken voor grote: CH 113, 114, 201, 202, 211, 212, 302, 307, 308, 310, 403, 404. Aanvullende verplichte vakken, afhankelijk van de focus: onderzoek aandacht vraagt ​​van leerlingen nemen CH 402, 406 en 407. Pre-professionele aandacht vraagt ​​van leerlingen nemen CH 410 en 411. Lesgeven aandacht vraagt ​​van leerlingen nemen CH 401.
  • Verplicht Extra Cursussen 20 extra credits: BL 106, PY 201, 202, MT 210, 211

Extra informatie

De zorgvuldig ontworpen Chemie-programma (grote en kleine) biedt een solide achtergrond in het algemeen, organische, anorganische, analytisch, biochemie, en fysische chemie. Analytische chemie (CH 308) helpt studenten leren het gebruik van verschillende analytische instrumenten en computer data-analyse. Seminar I (CH 401) biedt mogelijkheden voor chemiemajoors om de geschiedenis en de filosofie van de chemie te leren en een begrip en waardering voor het milieu te ontwikkelen. Seminar II (CH 402) biedt studenten de mogelijkheid om chemische verschijnselen verkennen door middel van onafhankelijk onderzoek projecten, experimenten en computer data-analyse. Aangezien chemie is verbonden met natuurkunde, biologie en wiskunde, zijn studenten verplicht om extra cursussen te volgen op deze drie gebieden. Minimaal een "C" (2,0) is vereist voor elke gang in de chemie grote of kleine. Dit omvat de extra vakken. Een student het verdienen van een lagere categorie dan de minimaal aanvaardbare kwaliteit in elke cursus in de grote of kleine kunnen de cursus herhalen slechts eenmaal op Stritch. Een student die een tweede onbevredigend leerjaar in een cursus in de grote of kleine ontvangt u van de grote of kleine veld worden afgewezen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
- $ 14.106 per semester
Locations
Verenigde Staten - Milwaukee, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates