Ba in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

chemie

Met een belangrijke chemie of een minderjarige, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van de voortzetting van de studie van chemie aan de graduate niveau, het verkrijgen van een baan in de chemische en farmaceutische industrie, of het verstrekken van een stevige basis voor een carrière in de beroepen in de gezondheidszorg, de chemie-afdeling van Concordia College is uw toegangspoort tot de toekomst.

De Concordia College chemie-afdeling gaat er prat op het leveren van een eerste klas onderwijs voor alle leerlingen, zowel in de klas en laboratorium. Chemie werkt ook hard in het aanbieden van een breed scala aan mogelijkheden buiten het klaslokaal uit onderzoek met faculteit stages en daarbuiten. De afdeling beschikt over een instrumentale laboratorium state-of-the-art en een cutting-edge laserfaciliteit voor spectroscopie onderzoek, die beide op grote schaal gebruikt in zowel het onderwijs en een aantal facultaire onderzoek.

De afdeling biedt zowel een standaard belangrijke chemie en een American Chemical Society-gecertificeerd major met optionele specialisaties in neurochemie en biochemie. Verschillende chemie faculteit leden zijn ook actief betrokken bij de neurowetenschappen programma, een nieuw interdisciplinair gebied dat uitvoerig put uit chemie, biologie en psychologie.

Faculty Research

Of het nu tijdens het academiejaar of de zomer, veel van de chemie faculteit zijn actief betrokken bij baanbrekend onderzoek. Gebieden onder studie reeks van lawaaierige licht spectroscopie, corrosieremming, aantasting van het milieu farmaceutische contaminanten en de ontwikkeling van groene synthetische routes naar nieuwe farmaceutische moleculen.

Onderwijzen terwijl je leert

Van het maken van oobleck (maïzena en water) te kijken naar hun haren te berge bij het aanraken van een vandegraaffgenerator, kinderen vinden om te weten hoe dingen werken. Door de chemie afdeling Science Academy, Concordia studenten gaan in de gemeenschap en tonen basisschool leerlingen wat plezier hands-on antwoorden.

Onderzoek

Docenten en studenten samen te werken aan het onderzoek is een van Concordia's kenmerken, en de chemie-afdeling back-up van deze kansen voor 100 procent.

  • Onderzoek Ervaringen voor Graduaat - studenten worden toegelaten tot de belangrijkste universiteiten in het hele land.
  • Summer Research Program - patroon na de gewaardeerde REG-programma, studenten doen hands-on onderzoek met de faculteit, kunnen deelnemen aan presentaties en discussies en zelfs een beetje plezier bij sociale evenementen met andere studenten.
  • Authoring Pages - Studenten regelmatig verschijnen als co-auteurs met de faculteit op papier in het prestigieuze peer-reviewed wetenschappelijke tijdschriften.

Na Concordia

Concordia studenten scheikunde gaat om uitstekende graduate scholen in het hele land - Cornell, MIT, Creighton en USC een paar te noemen. Ze studeert tandheelkunde, farmacie, geneeskunde, en de fysieke, analytische, organische en anorganische chemie. Recente gradiënten werken op een forensisch lab criminaliteit in Chicago, het National Institute of Standards and Technology in Boulder, Colo., En de Hennepin County Medical Center als een AIDS apotheker.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 1 ... Lees meer

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 175 full-time faculty including NASA and NSF scientists, award-winning composers and writers, and national experts in a wide range of fields. Lees Minder