Ba in de dans

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de dans

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Dans (BA, 4 jaar)
 • Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor)
 • Taal van de instructie: Engels
 • Wijze van Studie: Full-time of part-time; sommige Algemene Onderwijs cursussen worden aangeboden op basis van e-learning.
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Doelstellingen

De belangrijkste educatieve doelen van het programma zijn de volgende:

 1. Intellectueel en creatief uitdagende cursussen die de persoonlijke ontwikkeling van de studenten te voldoen en zijn gebaseerd op de wetenschap, kunst en onderzoek.
 2. Om de participatie, begeleiding, ondersteuning leren en onderwijzen beleid dat de behoeften van een diverse studentenpopulatie gemeenschap in hoge normen van prestatie voldoen verbeteren.
 3. Te ontwikkelen in de studenten een mix van kennis, ervaring, overdraagbare vaardigheden en capaciteiten door middel van een curriculum en intellectuele / artistieke omgeving die hun inzetbaarheid versterkt en vormt de basis voor verdere studie.

Doelstellingen

De belangrijkste educatieve doelstellingen van het programma zijn de volgende:

 1. Om studenten een hoog niveau van praktische, theoretische en artistieke opleiding op het gebied van dans te bieden
 2. Het bieden van een conceptueel kader van dans als receptie, toegepast (kinesthetisch) en creatief proces dat studenten in staat stelt om het brede operatieve bereik van het veld te beoordelen en waarderen
 3. Om studenten uit te rusten met de kennis, de technische vaardigheden en artistieke competenties (kinesthetisch / fysiek, ruimtelijk, creatief, perceptueel), die hen in staat zouden stellen om de markt te betreden als veelzijdige professionals
 4. Om studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden waarmee zij diepgaand onderzoek kunnen doen en onderzoek kunnen doen op het gebied van dans, met betrekking tot dans op sociale, culturele en politieke evenementen, verleden en huidige
 5. Studenten voorbereiden op een realistisch carrièreperspectief in dansvoorstelling (hedendaagse dansgebaseerd), danssamenstelling / choreografie, danstheorie en onderzoek, dansgeschiedenis (inclusief een culturele benadering van dans), bewegingsanalyse, danseducatie en ensemblereniding
 6. Om studenten voor te bereiden voor postdoctorale studie op verschillende gebieden van de dans.

Carriere vooruitzichten

De kunst van de dans is uniek in dat de belangrijkste medium is het lichaam zelf. In combinatie met de creatieve en analytische geest kan beweging een actief, transformerend prisma zijn in elk aspect van het leven. Deze eigenschap heeft, sinds de oudheid, dans tot een directe en basale manier gemaakt voor mensen om te communiceren, te vieren, emoties uit te drukken, het goddelijke te bereiken, vrijheid en catharsis te ervaren, of eenvoudig deel te hebben aan de vreugde van beweging.

Voor veel van deze redenen dans blijft een prominent onderdeel van de moderne, en, op zijn beurt, de Cypriotische maatschappij. Maar net als alle andere kunsten wordt dans gekenmerkt door de veranderingen, trends en uitdagingen die de moderniteit weerspiegelen. Ze bevinden zich in een aantal sociale contexten en dragen specifieke functies in zich, van hedendaagse en abstracte kunst tot commerciële reclame, tot populaire cultuur, tot traditionele praktijken en tot entertainment - dans biedt een breed scala aan creatieve en professionele kansen. Dansclubs zonder winstoogmerk, dansgroepen, hedendaagse dans, ballet en traditionele dansfestivals, en danseducatieprogramma's nemen toe in Cyprus en in Europa, en ontvangen zowel publieke als private financiering. Aan de andere kant, meer mainstream en commerciële dance (in combinatie met pop muziek, video en sociale / club dansen) is een snel groeiende gebied van het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal.

Professioneel, de hedendaagse voorwaarden voor dans hierboven genoemd zijn een voordeel.

Door de huidige diversiteit van het gebied van dans, de grimmige populariteit en de snel evoluerende karakter lokaal, regionaal en internationaal niveau, is er een behoefte voor de bevoegde afgestudeerden opgeleid voor technische vaardigheden, innovatie en veelzijdigheid. Carrièremogelijkheden voor dergelijke afgestudeerden behoren presteren, het onderwijs, de choreografie, kunst management, kunst / dance opleiding en het beleid van het schrijven, dans schrijven en kritiek en de academische wereld. Meer specifiek, werkgelegenheid kan worden gevonden in sectoren als primair en voortgezet onderwijs, tertiair onderwijs, particuliere kunst, openbare kunstadministratie en non-profitorganisaties. Ten slotte is de onontgonnen gebieden in het veld, klaar om te worden ontdekt en ontwikkeld, bieden ongetwijfeld spannende, veelbelovende vooruitzichten voor de jonge dans performer, kunstenaar en pedagoog.

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kunnen worden toegelaten tot de tweede cyclus diploma (Master).

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder andere medio-termen, projecten en deelname van klassen omvatten. Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programmavereisten invullen. Een minimaal cumulatief Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist.

Hoewel dus een "D" is een voldoende cijfer, teneinde een CPA van 2,0 gemiddeld een 'C' te bereiken vereist. Daarnaast moeten alle studenten een Senior Research Project voltooien in hun vierde jaar van de studie als onderdeel van de verplichte cursus DAN-493 / Senior Seminar, hetzij schriftelijk of geschreven met een praktische component. Alle studenten moeten presteren in het jaarverslag BODYPRINTS Dance Concert ten minste een keer, als een verplicht onderdeel van de verplichte cursus DAN-311 / Dance Company I, en prestaties Concentratie studenten moeten een tweede keer uit te voeren, als een verplicht onderdeel van de vereiste concentratie cursus DAN -412 / Dance Company II.

Leerresultaten

Na voltooiing van de opleiding de student in staat zal zijn om:

 1. Voer en interpreteer hedendaagse dans op een professioneel niveau, met een hoog niveau van technische vaardigheid, een breed scala aan bewegingskwaliteiten en dynamiek en sterke persoonlijke expressie.
 2. Voeren klassiek ballet met voldoende vaardigheid, belichaamt de esthetiek en de kwaliteiten van de grote stijlen binnen de techniek (dwz romantische, neoklassieke, moderne).
 3. Presteren ten minste één culturele dansvorm die bevoegd.
 4. Demonstreren professionele kineasthetic / ruimtelijke vaardigheden in alle technieken.
 5. Demonstreer professionele partneringstechniek.
 6. Uitvoeren en dansen interpreteren alvorens een openbare publiek.
 7. Praktijk, interpreteren en dans succesvol uit te voeren in verschillende en uiteenlopende professionele ensemble / dansgezelschap situaties.
 8. Choreograferen, onderwijzen en directe Dance Works.
 9. Improviseren dans als een creatief instrument en als een performance genre (hedendaagse dans gebaseerd).
 10. Formuleer en beoefen een persoonlijke, niet-gesuperviseerde oefenroutine waarin danstechniek en lichaamsconditioneringspraktijken zijn verwerkt.
 11. Interpreteer en analyseer dans in een verscheidenheid aan stijlen en performance media, naast zijn / haar gespecialiseerde performance media.
 12. Aantonen dat er een historische, esthetische en sociaal-cultureel begrip van de dans.
 13. Classificeer, onderscheid, interpreteer, analyseer en bekritiseer een breed en divers dansrepertoire dat verschillende stijlen vertegenwoordigt.
 14. Onderwijzen eigentijdse basis en creatieve dans voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden uit een begin naar een hoog gemiddeld niveau.
 15. Maken en beheren-eenheid op basis van danslessen en curricula, de uitvoering van de juiste methoden en theorieën in danspedagogie.
 16. Engage in dans onderzoek, met behulp van de juiste hulpmiddelen en methoden en het tekenen van een verscheidenheid aan bronnenmateriaal.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,240 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse opleiding; € 9.420 Internationale studenten jaarlijkse opleiding
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school