Ba in de film ontwerp

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de film ontwerp

Yasar University

Film Design programma is ontworpen voor een nieuwe generatie van de film kunstenaars die een passie voor films en willen leren door het maken van hun eigen projecten in een hands-on programma.

Leren om te worden van een filmmaker is niet alleen gedaan door de theorie. Het wordt gedaan door onderdompeling in het proces en door het kennen van de "waaroms" dat de 'hows' te leren. Het wordt gedaan door de handen -op ervaring, trial and error, feedback en correctie, en vragen en antwoorden. Filmmaking vraagt ​​de integratie van de vele soorten van kennis. In onze film ontwerp cursussen, leren de studenten niet alleen hoe ze een camera te bedienen, licht een scène, of bewerken van een film, maar leren ze ook hoe alle aspecten van het filmmaken betreffen, interactie met en van elkaar afhankelijk zijn.

Descripiton van de cursus

Gedurende de vier jaar undergraduate-programma de nadruk zal worden gegeven aan scenario, regie, productie, cinematografie, montage en post-productie. Elke student wordt verwacht op te treden als schrijver, regisseur, producer, cameraman en editor bij zoveel verschillende films als ze kunnen. Op het einde van het programma, alle studenten afstuderen niet alleen met voldoende kennis en vaardigheden in alle aspecten van films maken, maar ook met geleide speciliazation in een bepaald gebied van belang.

Uitkomsten

  • Mogelijkheid om kort te maken en zijn voorzien van dramatische films.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de beweging / video, hypermedia, en web-gebaseerde technologieën maken.
  • Mogelijkheid tot geavanceerde projecten van concept te behandelen door middel van productie en levering.
  • Mogelijkheid om een ​​reeks van technische apparaten, applicaties en media processen gebruiken om ideeën te introduceren, de gewenste effecten te beheren en te verkennen esthetische kwaliteiten.

Carrière Oportunity

Afgestudeerden kunnen werken als regisseur, producent, scenarioschrijver, cameraman en editor in de inhoud produceren van tv-en filmindustrie.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, einddiploma, transcript en referentie brief voor undergraduate aanvragers - Universitaire graad, transcriptie en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - Kopie van het paspoort - pasfoto's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan