Ba In De Fotografie

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In De Fotografie

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Het fotocursus programma voorziet in nieuwe mediaintegratie, interdisciplinaire activiteiten en liberale kunsten, die studenten de nodige instrumenten en vaardigheden verschaft om abstracte concepten en fotografische ideeën te vertalen naar waarneembare voorstellingen.

De hedendaagse studenten worden niet alleen technisch uitgedaagd, maar vooral ook in de interpretatie en heroverweging van hun eigen veronderstellingen om hun kennis en ideeën uit te breiden en opmerkelijke bijdragen aan de beeldende kunstcultuur te worden.

Carrièremogelijkheden - Fotograaf, Fotografische Publishing Specialist, Manager Fotografische Archieven, Kunst Koper, Studio Manager.

Titel - Deze BA is erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Level I en kenmerkt 180 studiepunten.

ACHTERGROND - Hoewel andere expressieve methoden en communicatievormen noodzakelijk zijn voor degenen die het bericht vrijwillig onderwerpen, heeft fotografie een overweldigend potentieel omdat het de boodschap overbrengt op het moment dat het wordt gezien, ongeacht de kijker's beslissing om te doen zo.

Methodologie en structuur - Bachelor in Fotografie is een intensief bachelorprogramma gericht op zowel technische als creatieve aspecten van huidige digitale en analoge beeldpraktijken.

Studenten leren hun ideeën produceren, aangezien zij de nodige culturele en technische opvattingen assimileren om beelden uitvinder en visuele verhalen te worden. De cursus begint met een sterke focus op liberale kunst om studenten te helpen hun expressieve vaardigheden en kennis van het milieu te verrijken.

Ze leren geleidelijk professioneel materiaal gebruiken, verlichting opzetten en fotograferen, zowel buiten als in zeer gespecialiseerde omgevingen - zoals de fotografische studio - en zwart-witte films ontwikkelen en afdrukken in de donkere kamer.

Binnen elk semester produceren studenten technisch voortreffelijke en altijd conceptueel betoverende beelden, leren hoe ze hun activiteiten organiseren, omgaan met klanten en individuele marketingstrategieën ontwerpen.

Liberale kunstlezingen en projectcursussen stellen studenten in staat om culturele en sociale contexten te begrijpen, potentiële verschuivingen in de interpretatie van beelden door middel van historische en hedendaagse perspectieven te lezen, waardoor hun bewustzijn van een breed scala van problemen wordt verbeterd. Studenten worden ook uitgenodigd om interdisciplinaire benaderingen aan te gaan, samen te werken en te reageren op externe gebeurtenissen en activiteiten. Elke cursist heeft, door middel van cursussen over de verschillende fotografische genres, zoals commercieel, redactioneel en artistiek, de mogelijkheid om de verschillende specialisaties rechtstreeks te ervaren en een bewust en geïnformeerd besluit te nemen over het afronden van zijn opleiding.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan