Read the Official Description

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Gedijen in een klaslokaal

Vandaag de middelbare school leraren worden geconfronteerd met unieke uitdagingen. Naast het geven van jonge gedachten, worden leraren soms geconfronteerd met situaties die zouden profiteren van stevige ethische normen. Principals zoeken naar leerkrachten die ethische kracht bezitten naast een combinatie van inhoudskennis en onderwijskennis. * Als u bijdraagt ​​aan uw gemeenschap door een opvoeder te worden, heeft de Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts in de geschiedenis voor het secundair onderwijs kan u helpen om middelbare school of middelbare school sociale studies of geschiedenis leraar te worden. Het College van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen biedt dit geschiedenisonderwijsprogramma aan om een ​​stevige basis te leggen in de historische inhoud en de klasvaardigheden voor een succesvolle carrière in het onderwijs in een curriculum met christelijke en ethische leringen.

De hedendaagse geschiedenisprogramma's op GCU verken de discipline thematisch, als een alternatief voor de meer voorkomende chronologische benadering. Deze secundaire opleidingsgraad maakt deel uit van historische contexten die relevant zijn voor uw belangen en de hedendaagse samenleving.

Programma's die leiden tot certificering van de leraren kunnen practicum uren, examens, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van GCU vereisen.

degree Outcomes

Kies een diploma in overeenstemming met de nationale en nationale normen

De regionaal geaccrediteerde en Arizona State Board of Education-erkende Bachelor of Science in het programma Geschiedenis voor het secundair onderwijs is ontworpen om de inhoudskennis die u na afstuderen te behalen te maximaliseren. De coursework komt overeen met de eisen van de National Council for Social Studies (NCSS) en voldoet aan de academische normen van certificering in Arizona.

GCU's geschiedenis leraar diploma biedt een uitgebreide beoordeling van het secundair onderwijs zoals het van toepassing is op geschiedenis, sociale wetenschappen en geletterdheid instructie. Naast een laserfocus op het secundair onderwijs, biedt het programma liberale kunst en interdisciplinaire perspectieven, samen met het vermogen om kritisch denken, organisatorische, samenwerkende en ethische besluitvormingsvaardigheden te ontwikkelen. Je moet ook een begeleid praktijk volgen om de theorieën toe te passen op een begeleide, live instructiesituatie.

Wat je leert

Verkrijg de vaardigheden om een ​​effectieve opvoeder te zijn

Je voltooit cursussen die onderzoekt:

  • Oude geschiedenis
  • Aziatische, Arizonese en federale geschiedenis
  • Cognitieve, taalkundige, sociale en emotionele patronen van leren en ontwikkeling voor studenten met milde tot matige handicaps
  • De fundamenten van de juridische, historische en educatieve basis van Structured English Immersion en andere instructieprogramma's voor Engelse taalleerders
  • Planning instructiedoelstellingen en lessen, volgordebepaling en beoordeling van doelstellingen
  • Het gebruik van formele en informele beoordelingsstrategieën die de behoeften van individuele studenten aanpakken

Uitkomsten carrière

Ontwikkel de expertise om jonge gevoelens te verrijken

GCU's Bachelor of Arts in de geschiedenis voor het secundair onderwijs helpt u bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om middelbare school of middelbare school sociale wetenschappen of geschiedenis te leren. Deze geschoold leraar diploma in het voortgezet onderwijs kan u ook helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden die kunnen worden gebruikt in verschillende baanrolle, waaronder bedrijfstrainer, administratieve functies, verkoop en administratieve functies. Omdat onze coursework christelijke waarden omvat, wordt u blootgesteld aan lessen die helpen om ethische besluitvormingsmogelijkheden te ontwikkelen.

Het secundair onderwijs geschiedenisprogramma kan ook dienen als platform om de nodige referenties, zoals een meestersgraad, te verkrijgen om een ​​opleidingsopdracht te volgen op het gemeenschaps- of universiteitsniveau.

  • Informatie verkregen uit de Washington Post

programma Locaties

Campus

Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program taught in:
Engels

See 42 more programs offered by Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum