Ba In De Grafische Vormgeving

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In De Grafische Vormgeving

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Het doel van het Graphic Design cursus is om visuele communicatie ontwerpers trainen. Deze professionele ontwerpen gereedschappen voor visuele communicatie en creëert beelden en talen die effectief berichten en waarden over te brengen, zowel in hard copy en digitale formulieren: tablets, smartphones en tv (Motion Graphic).

Professioneel profiel: Grafisch ontwerper, Visual Communicator, Multimedia Designer, Motion Graphic Designer.

De cursus is erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als diploma niveau I (180CF). De driejarige grafische vormingskursus behandelt traditionele onderwerpen en maakt ook een grondige studie van alle aspecten die verband houden met visuele cultuur, een interdisciplinaire veld van onderzoek gericht op visuele teksten, gezien als een vorm van eigentijdse expressie. Beelden worden geanalyseerd, niet alleen als iconografische tekenen, maar als symbolische elementen van het culturele systeem dat ze afkomstig zijn uit, waardoor zij uitingen van hedendaagse maatschappelijke werkelijkheid, waar de visuele ervaring is een belangrijke constante in ons dagelijks leven.

Het eerste jaar dekt voorlopige learning biedt een solide basis in de culturele referenties en de instrumenten en regels die onderscheiden en projectwerk karakteriseren. Dit omvat: typografie tekens als een basisinstrument voor grafisch ontwerp, de oorsprong en de perceptie van vorm en kleur, software voor de grafische productie, het ontwikkelen van foto's, evenals culturele kennis die het mogelijk maakt de student te interpreteren en decoderen van de talen van visuele communicatie van de hedendaagse kunst cinema.

Het tweede jaar concentreert zich op de methodologie en begeleid projectwerk. De toekomst grafisch vormgever neemt het bewustzijn en vaardigheden in specifieke vakgebieden, door middel van praktische begeleiding ervaring op drie gebieden van visuele communicatie: de sfeer van meningsuiting, waar de borden te transformeren en evolueren naar symbolen, merken, logo's geworden; de rationele sfeer, waar de verhalen worden verteld door middel van teksten, afbeeldingen en pagina's, waarbij elk element heeft een precieze rol, bevestigd door hun grafische of typografische behandeling; en tot slot de sfeer van interactiviteit en motion graphics en de daaruit voortvloeiende organisatie van de informatie waarover de gebruiker Tijdens het derde jaar in het Graphic Design cursus tijd is gewijd aan geavanceerde projectwerk en professionele simulatie, het aanpakken van de project gebieden die onder de grafisch ontwerper: van corporate image naar product communicatie, publiceren graphics tot interaction design en driedimensionale graphics en televisie, van een cross-media perspectief. Het afstudeerproject is complex en gestructureerde, uitgevoerd in samenwerking met bedrijven en bedrijven die samenwerken met het Istituto Europeo di Design als een middel om het vinden van originele en innovatieve oplossingen worden uitgevoerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan