Ba in de grafische vormgeving

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de grafische vormgeving

Yasar University

Onderwijs grafisch ontwerp afdeling begon in ste studiejaar 2008-2009. Het wetenschappelijk personeel met hun artistieke bewustzijn, projectmatig werken gewoonten en gekwalificeerde ontwerp vaardigheden niveau omhoog het onderwijs. In dit kader zullen de studenten uit te komen met de kunst & design onderwijs. Yasar University heeft tot doel studenten die sociaal bewuste met hun onafhankelijke gedachten, ontwikkelde vaardigheden trainen en kan zowel nationaal als internationaal hun knowladge & vaardigheden te gebruiken om grafisch ontwerp projecten in alle gebieden te creëren ..

Afdeling voorzieningen:

Grafisch ontwerp afdeling heeft technologisch uitgeruste leslokalen en studio's voor studenten in staat zijn om hun vaardigheden te ontwikkelen, samen met hun creativiteit.

Carrièremogelijkheden:

In de wereld van vandaag worden mensen overstelpt met visuals rondom hen, zodat de bedrijven hebben om effectieve werken om de aandacht van de potentiële consumenten te vangen creëren. De concurrentie is hevig meer dan ooit. Dat is de reden waarom de sectoren reclame & design hebben meer jonge creatieven in onze wereld. Na zijn afstuderen aan de 'grafisch ontwerper' titel van Yasar University Fine Arts Faculty Graphic Design afdeling, kunnen studenten werken in reclamebureaus of mediaorganisaties als ontwerpers, illustratoren, webdesigners, kunst / creative directors etc.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, school diploma, transcript en referentie-brief voor undergraduate kandidaten - universitair diploma, transcript en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - kopie paspoort - pasfoto's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan