Lees de Officiële Beschrijving

CAO minimum toegangspunten 2016: 280 eerste ronde

Programma beschrijving:

Dit undergraduate programma (niveau 8) houdt zich bezig met een oppervlakte van drama en theater onderwijs momenteel niet verzorgd op het derde niveau in Ierland. Toegepaste theater wordt beschouwd als de studie van drama en theater in een heel scala van praktische toepassingen en niet-traditionele instellingen zijn, met inbegrip van maar niet bepaald door het podium prestaties of de studie van literaire teksten. Hedendaags theater signalen dat het programma een groot deel zal gaan over de huidige en opkomende vormen van theatrale productie en receptie.

Dit programma zal proberen de hedendaagse, gevarieerde en steeds veranderende rollen van theater en haar beoefenaars in de samenleving verwoorden. Op haar hart zal het concept van het ensemble, dat losjes gedefinieerd, waarden en benadrukt het belang van de praktijk van het collectief zijn. Het idee van een werkende in een pro-sociale manier in het theater zal ook de kern van dit programma. Dit wijst op betrokkenheid bij specifieke sites en publiek, en met het idee dat theater heeft een kern maatschappelijke functie en bestaat niet alleen als entertainment.

Dit programma zal worden aangeboden in nauwe samenwerking met de Lime Tree Theatre, die is gelegen op de campus van de Universiteit. Door onze relatie met de Lime Tree, zullen de studenten op het programma worden blootgesteld aan de beste lokale, nationale en internationale praktijk door het bezoeken van bedrijven, festivals, enz., En naar de ingang van een reeks van gastdocenten en praktijkmensen.

Toelatingseisen:

Toegang tot het programma is over het algemeen door middel van toepassing via de CAO-systeem (MI001) Alle aanvragers moeten voldoen op het moment van inschrijving van de minimale toelatingseisen van de Universiteit van Limerick. Deze zijn: minimaal klasse C3 in twee Higher Level vakken, en Grade D3 in vier gewone of Higher Level vakken, waaronder Wiskunde>; Iers of een andere taal; en Engels in het Leaving Certificate (of een erkend gelijkwaardig *).

  • In termen van Ierse examens het volgende worden aanvaard als goedgekeurd equivalenten in het vervullen minimumeisen inzending voor de BA-programma: Nationale Universiteit van Ierland Matriculation Certificaat, Universiteit van Dublin (TCD) Matriculation Examination, Noord-Ierland Scholen Onderzoek Raad GCSE en GCE (Advanced Level ) Kandidaten kunnen vervullen minimum en aanvullende toelatingseisen van meer dan een zitting van het Leaving Certificate.

Alternatieve Wiskunde is in het vervullen van minimale toelatingseisen voor alleen de BA aanvaardbaar. Het is niet berekenbare voor specifieke eisen onderwerp of punten doeleinden.

Volwassen aanvragers moeten ook indienen van een rijpe Aanvragers Aanvullende gegevens Vorm rechtstreeks aan het college.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Mary Immaculate College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019