Ba In De Informatica

University of Lodz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In De Informatica

University of Lodz

Dit zijn full-time, driejarige studies die leiden tot de bacheloropleiding op het gebied van Informatica. Het programma bevat software engineering, computer netwerken, visueel programmeren, internet portals, computer graphics en kunstmatige intelligentie.

Afgestudeerden van het eerste niveau Computer Science programma kennis en vaardigheden op het gebied van: programmering, uitvoering en controle van de computer software componenten, supervisie van middelgroot computersystemen en het praktische gebruik van de computer gereedschappen.

Een typische afgestudeerde kan werk vinden als beheerder van computersystemen, als programmeur, webmaster, operator en service begeleider van informatiesystemen en, na het voltooien van aanvullende eisen, kan hij of zij ook worden gebruikt als een Computer Science Teacher.

Vereisten

  • Een middelbare school diploma, een transcript of records die de vakken / cijfers en een bewijs van bekwaamheid in het Engels voor buitenlanders (tenzij het secundair onderwijs werd onderwezen in het Engels) zijn verplicht.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,500 EUR
Locations
Polen - Łódź
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Polen - Łódź
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
De beschuldiging van 2000 PLN / jaar geldt voor de Poolse en de EU / EFTA-burgers. 2.500 EUR / jaar voor studenten van buiten de EU / EVA, extra 120 EUR beschuldiging dat inschrijvingsgeld (voor studenten van Poolse afkomst het collegegeld wordt verlaagd