ba in de internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Internationale Betrekkingen

Internationale betrekkingen worden besproken, geanalyseerd en beoordeeld vanuit een politiek en sociaal-economisch oogpunt in de loop van de studie. Een logische volgorde van de Politiek, Economie en Recht en Sociale Wetenschappen en het onderwijs van goede methodologische vaardigheden kunnen afgestudeerden om internationaal te denken en te transnationaal, om problemen op een verfijnde manier te analyseren, te abstract en de verworven expertise en methodologische kennis te integreren op aanverwante terreinen. Zo kunnen ze gemakkelijk kennis kunnen nemen van talrijke en complexe onderwerpen en onafhankelijk te ontwikkelen strategieën om de problemen op te lossen. Bovendien verwerven studenten near-native vloeiende beheersing van het Engels met inbegrip van relevante technische termen in alle cursussen, omdat het een opleiding uitsluitend in het Engels gegeven.Het multidisciplinaire aspect van de opleiding voorziet in de complexe samenhang tussen aspecten van de Politiek, Economie en Sociale Wetenschappen van de internationale betrekkingen in tijden van globalisering. Grondige kennis van de internationale betrekkingen met de lokale, regionale, internationale en wereldwijde focus wordt geleerd met betrekking tot actuele ontwikkelingen en uitdagingen.


Afgestudeerden van de undergraduate opleiding beschikken over gedegen kennis van de basisbegrippen en methoden van Politiek, Economie en Sociale Wetenschappen en zich bewust zijn van de eisen van maatschappelijk verantwoord handelen.

&nbsp

In totaal heeft de loop van de studie omvat zeven semesters van de standaard duur van de studie. In de eerste drie semesters, naast fundamenten van politiek en economie ook analytisch vermogen en basiskennis van relevante aanverwante disciplines worden onderwezen.Vervolgens wordt de consolidatie van kennis die al is opgedaan in de vierde en vijfde semester en praktische semester werk of studie in het buitenland in het zesde semester zullen volgen. Studenten kunnen hun profiel met betrekking tot een gewenste werkterrein door het bijwonen van de verplichte keuzevakken en het creëren van hun semester of praktische werk semester in het buitenland te scherpen. In het laatste semester, zal de undergraduate onderwerp worden voorbereid en de uiteindelijke scriptie wordt geschreven. Hier de cursus onderscheidt zich ook door zijn praktische relevantie. Afgestudeerden schrijf de bachelor-scriptie met zeer praktische oriëntatie ondersteund door uitgebreide samenwerkingsverbanden met de private sector.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Over de school

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lint ... Lees meer

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lintfort als een tweede locatie. In Kleve, tot we kunnen verhuizen naar de nieuwe gebouwen worden gebouwd op dit moment naast de Spoy Canal, kunt u studeren als tussentijdse oplossing in onze gebouwen in Landwehr Straße, of in Emmerich op de voormalige kazerne. Het Kamp-Lintfort locatie in Südstraße is ook een tijdelijke oplossing, waar de cursussen plaatsvinden totdat het verplaatsen in hun eigen nieuwe gebouwen in het centrum van de stad. &nbsp Vanaf 2013 zullen in totaal 5000 studenten uit Duitsland en het buitenland in staat zijn om zowel de academische sites, terwijl het invullen van aantrekkelijke opleidingen in een open, vriendelijke en persoonlijke sfeer te genieten.Onze docenten, professoren en personeel en de aangename omgeving van onze universiteit draagt ​​ook aanzienlijk bij tot het maken van onze studenten zich echt thuis. &nbsp De thema's van onze cursussen zijn wetenschappelijk en toepassingsgericht, van de hoogste normen en van hoge praktische relevantie, zowel in onderwijs en onderzoek. Wij bieden opleidingen in de natuurlijke, economische en technische wetenschappen, maar ook onderwerpen gericht op de sociale en gezondheidswetenschappen. &nbsp&nbsp Op 21 september 2009 zijn we begonnen met de winter semester 2009/2010 het aanbieden van onze eerste drie bacheloropleidingen: Bio Science and Health, B.Sc., Faculteit Life Sciences in Kleve International Business and Social Sciences, BA, Faculteit Maatschappij en Economie in Kleve E regering, B.Sc., Faculteit Communicatie en Milieu in Kamp-Lintfort &nbsp In de vier faculteiten - "Technologie en Bionics" (Emmerich), "Life Sciences" (Kleve), "De maatschappij en economie" en "Technologie en Bionics " (Emmerich) en "Communicatie en Milieu" in Kamp-Lintfort - een totaal 16 cursussen zijn te vinden op de Rijn Waal Universiteit sinds de winter semester 2010/2011, 70 procent van die in het Engels gegeven. En deze aantallen groeien elk jaar. Lees Minder