Read the Official Description

BA in Internationale Betrekkingen

Internationale betrekkingen worden besproken, geanalyseerd en beoordeeld vanuit een politiek en sociaal-economisch oogpunt in de loop van de studie. Een logische volgorde van de Politiek, Economie en Recht en Sociale Wetenschappen en het onderwijs van goede methodologische vaardigheden kunnen afgestudeerden om internationaal te denken en te transnationaal, om problemen op een verfijnde manier te analyseren, te abstract en de verworven expertise en methodologische kennis te integreren op aanverwante terreinen. Zo kunnen ze gemakkelijk kennis kunnen nemen van talrijke en complexe onderwerpen en onafhankelijk te ontwikkelen strategieën om de problemen op te lossen. Bovendien verwerven studenten near-native vloeiende beheersing van het Engels met inbegrip van relevante technische termen in alle cursussen, omdat het een opleiding uitsluitend in het Engels gegeven.Het multidisciplinaire aspect van de opleiding voorziet in de complexe samenhang tussen aspecten van de Politiek, Economie en Sociale Wetenschappen van de internationale betrekkingen in tijden van globalisering. Grondige kennis van de internationale betrekkingen met de lokale, regionale, internationale en wereldwijde focus wordt geleerd met betrekking tot actuele ontwikkelingen en uitdagingen.


Afgestudeerden van de undergraduate opleiding beschikken over gedegen kennis van de basisbegrippen en methoden van Politiek, Economie en Sociale Wetenschappen en zich bewust zijn van de eisen van maatschappelijk verantwoord handelen.

&nbsp

In totaal heeft de loop van de studie omvat zeven semesters van de standaard duur van de studie. In de eerste drie semesters, naast fundamenten van politiek en economie ook analytisch vermogen en basiskennis van relevante aanverwante disciplines worden onderwezen.Vervolgens wordt de consolidatie van kennis die al is opgedaan in de vierde en vijfde semester en praktische semester werk of studie in het buitenland in het zesde semester zullen volgen. Studenten kunnen hun profiel met betrekking tot een gewenste werkterrein door het bijwonen van de verplichte keuzevakken en het creëren van hun semester of praktische werk semester in het buitenland te scherpen. In het laatste semester, zal de undergraduate onderwerp worden voorbereid en de uiteindelijke scriptie wordt geschreven. Hier de cursus onderscheidt zich ook door zijn praktische relevantie. Afgestudeerden schrijf de bachelor-scriptie met zeer praktische oriëntatie ondersteund door uitgebreide samenwerkingsverbanden met de private sector.

See 12 more programs offered by Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019