Ba in de internationale betrekkingen

Anglo-American University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de internationale betrekkingen

Anglo-American University

ba in de internationale betrekkingen

Deze Bachelor of Arts-programma stelt studenten in staat om de culturele dynamiek van Centraal-Europa volledig te ervaren. Studenten kunnen verwachten om een ​​stevige achtergrond in de internationale betrekkingen en politieke theorie, geschiedenis, filosofie, nationalisme of beveiliging te krijgen.

De Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen is een driejarige bacheloropleiding met een modern en interdisciplinair onderwijs in de internationale betrekkingen. Het programma bouwt voort op de kennis van de theoretische en filosofische concepten over historische context helpt studenten beter te begrijpen politiek zowel internationaal als in eigen land. Het curriculum biedt een evenwichtige mix van cursussen over de politieke en internationale betrekkingen theorie, economie, filosofie en geschiedenis die studenten met een stevige kennisbasis voor hun verdere specialisatie in de vereiste en keuzevakken gewijd aan de internationale veiligheid, buitenlands beleid of de Europese integratie te bieden. Het curriculum wordt aangevuld met een scala aan vaardigheden gerichte opleidingen op het schrijven, onderzoek of klassen vergroten van vaardigheden student in andere talen dan het Engels.

Na voltooiing, onze studenten verwerven van het vermogen om kritisch te onderzoeken en het adres van de internationale / interculturele uitdagingen van onze tijd, zoals de opwarming van de ongelijkheid, economische afhankelijkheid, conflict en veiligheid, of de globalisering met inbegrip van de zich ontwikkelende rol van organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO en de Europese Unie.

De BA in Internationale Betrekkingen programma op Anglo-American University wordt geleverd door een faculteit van experts van over de hele wereld. Ze brengen naar de klas de hoogste kwalificaties en beroepservaring.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de BA in Internationale Betrekkingen kunnen verwachten:

 • Aantonen dat een voor beroep kennis en begrip van de wereldpolitiek en evenementen, en vakkundig trends in de sociale en politieke beweging
 • Vol vertrouwen uitgesproken en specifieke vraagstukken in de internationale betrekkingen, zoals beveiliging, het oplossen van conflicten, mensenrechten en cultuur in geavanceerde Engels in het schrijven en spreken in het openbaar te uiten
 • Hebben elementaire spreekvaardigheid in het Frans, Duits of Russisch
 • Verdediging van burgerlijke verantwoordelijkheid, te identificeren ethische problemen, en vindingrijk debat te structureren met betrekking tot het maatschappelijk middenveld, collega's en tegenstanders

Praktisch leren

De BA in Internationale Betrekkingen is een full-time opleiding. Studie en ontwikkeling is gebaseerd op de hoorcolleges en interactieve oefeningen. Aanwezigheid en participatie zijn verplicht.

Full-time: Studie en de vooruitgang wordt op basis van hoorcolleges en interactieve oefeningen. Aanwezigheid en participatie zijn verplicht.

 • 7 lesuren = 1 ECTS
 • 42 uur = 6 ECTS / 3 US credits

diploma uitgereikt

Na afronding van alle programma-eisen, worden de studenten opgedragen een Bachelor diploma. De verleende graad wordt tegelijkertijd erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, per accreditatie AAU's door de WASC Senior College en de Universiteit van de Commissie, en als Bakalář (Bc.) Geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs van de Tsjechische Republiek. Afgestudeerden kunnen kiezen of de Amerikaanse post-nominale of de Tsjechische titel.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn voorbereid op succes in het cultureel management, rapportage, of diplomatie, humanitaire overheid en non-profit organisaties, onderwijs, sociaal onderzoek en publiceren, en verschillende vormen van print en web media. Onze afgestudeerden zijn in staat om hun vaardigheden in interculturele communicatie, psychologie, en sociologische concepten slagvaardig te oefenen op elk gebied zij kiezen om na te streven.

Onze afgestudeerden zijn in staat om professioneel te communiceren, slagvaardig en strategisch in woord en geschrift Engels. Onze afgestudeerden zijn in staat om te identificeren, te beschrijven en te bespreken complexe onderwerpen voor een internationaal publiek.

Toegang tot Master Studies

AAU afgestudeerden zijn gewild in de masteropleidingen bij particuliere en openbare universiteiten in de Tsjechische Republiek, andere EU-landen, de Verenigde Staten, Canada en vele andere landen over de hele wereld.

Programma Verplichte vakken

 • POS 101 Politiek
 • I. POS 102 Politics II.
 • SOC 100 Inleiding tot de sociologie of sociale psychologie, of Sociale Antropologie
 • IRS 100 Geschiedenis van de Koude Oorlog POS 201 Politieke Filosofie I.
 • IRS 200 Inleiding tot Internationale Betrekkingen
 • POS 204 Naties en Nationalisme
 • POS 202 Politieke Filosofie II.
 • POS 230 Politieke economie
 • POS 240 Social Sciences Research Methods
 • IRS 221 Contemporary Europa: Geschiedenis van de Europese integratie
 • IRS 222 Actuele vraagstukken in Internationale Betrekkingen Frans I., Duits I., Spaans I., of Russisch I. Frans II., Duits II., Spaans II., Of Russisch II.
 • IRS 300 Europese Unie: Beleid en actuele vraagstukken
 • IRS 301 Global Security
 • POS 340 Thesis seminar
 • POS 345 Thesis
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Anglo-American University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan