Ba in de journalistiek

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de journalistiek

University of Johannesburg

Het doel van de opleiding is om toegepast competentie studenten Journalistiek ontwikkelen. Applied competentie impliceert de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van communicatie principes met betrekking tot de context van de Journalistiek in relevante sectoren van de elektronische en gedrukte media en de audiovisuele sector. Bovendien zullen de studenten de mogelijkheid om te internaliseren, reflecteren op en effectief te communiceren strategische beslissingen en applicaties via de juiste en passende gebruik van wetenschappelijke taal en de technische terminologie in verband met journalistiek te ontwikkelen. De kwalificatie zal effectief leren te vergemakkelijken door middel van de blootstelling aan en toepassing van passende leerstijlen, hen waardoor het mogelijk om te navigeren en holistisch beheren van de dynamische context van de Journalistiek.

Studenten zijn niet toegestaan ​​in te schrijven voor de eerste keer in het tweede semester van dit diploma.

Het curriculum voor de BA (Journalistiek) programma bestaat uit 24 semester modules als volgt samengesteld:

Eerste jaar Tweede jaar Derde jaar semester modules
Journalistiek 1A en 1B Journalistiek 2A en 2B Journalistiek 3A en 3B 6
Applied Journalistiek 1A en 1B Applied Journalistiek 2A en 2B Applied Journalistiek 3A en 3B 6
Derde grote 1A en 1B Derde grote 2A en 2B Derde grote 3A en 3B 6
* Communicatie 1A en 1B
of
Electieve 1A en 1B als Communication is geselecteerd als een belangrijke
* Communicatie 2A en 2B
of
Electieve 2A en 2B als Communication is geselecteerd als een belangrijke
4
** Engels 1C en 1D
of
electieve 1A en 1B
2
10 semester modules 8 semester modules 6 semester modules 24
Majors: Een taal (Afrikaans en Engels), * Communicatie, Economie, Politiek en Sociologie.Alternatief Majors: Een taal (Frans, Grieks, isiZulu, Latijn, Modern Grieks en Sepedi), Linguïstiek, Theory of Film and Television Studies and Historical Studies. (Deze onderwerpen zijn beschikbaar voor studenten om uit te kiezen, op voorwaarde dat er geen tijdschema conflicten.)

Keuzevakken: Een taal (Afrikaans en Engels), Communicatie (twee jaar verplicht keuzevak), Economie, Historical Studies, Politiek en Sociologie.

Alternatief keuzevakken: Een taal (Frans, isiZulu en Sepedi), Linguïstiek, Theory of Film and Television en filosofie. (Deze onderwerpen zijn beschikbaar voor studenten om uit te kiezen, op voorwaarde dat er geen tijdschema conflicten.)
Communicatie (CMS) is verplicht tot het tweede jaar niveau voor alle studenten. Als CMS is gekozen als een belangrijke, moet een extra vier modules uit de lijst van de electieve minderjarigen worden opgenomen als een minderjarige electieve tot tweede jaar niveau. Als een belangrijke uitzondering CMS is gekozen uit de electieve majors, CMS is een verplicht minor tot tweede jaar niveau.


** Studenten die een A of B in matric hebben bereikt voor Engels kunnen vervangen Engels 1C en 1D met een ander keuzevak. Studenten die Engels selecteren als een belangrijke moeten registreren voor Engels 1A en 1B en kunnen vervangen door Engels 1C en 1D met een ander keuzevak. Student die Engels 1C en 1D passeert kan worden toegestaan ​​om te registreren voor Engels 2A en 2B naar het oordeel van het hoofd van de afdeling van het Engels.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan