Kunstgeschiedenis en BEELDENDE KUNSTEN

Parijs is een gerenommeerde hoofdstad van de kunst die een lust voor de ogen van de kunstliefhebber's. Van de architectuur van Parijs zelf meesterwerken impressionistische in het Musée d'Orsay van de grote bedrijven in de legendarische Louvre en vele minder bekende musea, er zijn bijna eindeloos schatten te ontdekken.

De majors en minors in Kunstgeschiedenis en Fine Arts aan de Amerikaanse Universiteit van Parijs trekt zwaar op de buitengewone aantal musea en belangrijke monumenten in Parijs en in Europa als geheel.

Het gemak van de toegang tot deze Europese steden en rijke collecties geeft studenten de mogelijkheid om een ​​onmiddellijke en intieme kennis van grote kunstwerken-werken die zijn gemaakt over duizenden jaren ontwikkelen.

kunstgeschiedenis

Studiereizen zijn een integraal onderdeel van de kunstgeschiedenis ervaring

Naast klassikale sessies en museumbezoeken, vele cursussen omvatten studiereizen. Deze reizen zorgen voor een diepgaand begrip van de culturen, samenlevingen, en omstandigheden die belangrijke kunstwerken en monumenten hebben gegenereerd.

In de afgelopen jaren heeft de Europese bestemmingen natuurlijk specifieke studiereizen hebben Venetië, Madrid, Amsterdam, Rome, Londen, Bayeux, Antwerpen, Florence, Arles, Basel, Nîmes, Brussel, Chartres, Brugge, Den Haag en Fontainebleau inbegrepen.

Onderzoek gebieden en vaardigheden: Kunstgeschiedenis

Studenten verwerven een breed begrip van de evolutie van de geschiedenis van de kunst, met specifieke kennis van belangrijke ontwikkelingen en determinanten-religieuze, politieke, filosofische en literaire. Ze leren om zorgvuldig te kijken, om te studeren en kritisch te analyseren werken, en een scherpe visuele geheugen te ontwikkelen. Studenten komen om een ​​solide begrip van onderwerp en inhoud, en een fijne appreciatie van de ontwikkeling van de stijl. Onderzoek vaardigheden worden voortdurend en systematisch aangescherpt, en studenten een optimaal niveau van zowel de schriftelijke en mondelinge expressie te bereiken.

MAJOR in de kunstgeschiedenis (BA)

De educatieve ervaring Kunstgeschiedenis majors aan de Amerikaanse Universiteit van Parijs en biedt een diepgaand inzicht in de ontwikkeling van de Westerse Kunst als product en agent van de geschiedenis en de samenleving. In aanvulling op de klas lezingen, uitzonderlijke blootstelling aan originele werken van Europese kunst en architectuur, zowel in musea en op het terrein, is een integraal onderdeel van de opleiding.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van The American University of Paris »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum