Ba in de kunstgeschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kunstgeschiedenis en BEELDENDE KUNSTEN

Parijs is een gerenommeerde hoofdstad van de kunst die een lust voor de ogen van de kunstliefhebber's. Van de architectuur van Parijs zelf meesterwerken impressionistische in het Musée d'Orsay van de grote bedrijven in de legendarische Louvre en vele minder bekende musea, er zijn bijna eindeloos schatten te ontdekken.

De majors en minors in Kunstgeschiedenis en Fine Arts aan de Amerikaanse Universiteit van Parijs trekt zwaar op de buitengewone aantal musea en belangrijke monumenten in Parijs en in Europa als geheel.

Het gemak van de toegang tot deze Europese steden en rijke collecties geeft studenten de mogelijkheid om een ​​onmiddellijke en intieme kennis van grote kunstwerken-werken die zijn gemaakt over duizenden jaren ontwikkelen.

kunstgeschiedenis

Studiereizen zijn een integraal onderdeel van de kunstgeschiedenis ervaring

Naast klassikale sessies en museumbezoeken, vele cursussen omvatten studiereizen. Deze reizen zorgen voor een diepgaand begrip van de culturen, samenlevingen, en omstandigheden die belangrijke kunstwerken en monumenten hebben gegenereerd.

In de afgelopen jaren heeft de Europese bestemmingen natuurlijk specifieke studiereizen hebben Venetië, Madrid, Amsterdam, Rome, Londen, Bayeux, Antwerpen, Florence, Arles, Basel, Nîmes, Brussel, Chartres, Brugge, Den Haag en Fontainebleau inbegrepen.

Onderzoek gebieden en vaardigheden: Kunstgeschiedenis

Studenten verwerven een breed begrip van de evolutie van de geschiedenis van de kunst, met specifieke kennis van belangrijke ontwikkelingen en determinanten-religieuze, politieke, filosofische en literaire. Ze leren om zorgvuldig te kijken, om te studeren en kritisch te analyseren werken, en een scherpe visuele geheugen te ontwikkelen. Studenten komen om een ​​solide begrip van onderwerp en inhoud, en een fijne appreciatie van de ontwikkeling van de stijl. Onderzoek vaardigheden worden voortdurend en systematisch aangescherpt, en studenten een optimaal niveau van zowel de schriftelijke en mondelinge expressie te bereiken.

MAJOR in de kunstgeschiedenis (BA)

De educatieve ervaring Kunstgeschiedenis majors aan de Amerikaanse Universiteit van Parijs en biedt een diepgaand inzicht in de ontwikkeling van de Westerse Kunst als product en agent van de geschiedenis en de samenleving. In aanvulling op de klas lezingen, uitzonderlijke blootstelling aan originele werken van Europese kunst en architectuur, zowel in musea en op het terrein, is een integraal onderdeel van de opleiding.

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Over de school

Located in the heart of Paris, The American University of Paris is perfectly situated to help you embark upon your academic journey of discovery. We provide a learning experience that places your pers ... Lees meer

Located in the heart of Paris, The American University of Paris is perfectly situated to help you embark upon your academic journey of discovery. We provide a learning experience that places your personal, intellectual, and professional development at its core. You can choose from over 25 undergraduate majors and four core fields of graduate study, all taught in English. AUP students are those that choose to live and learn internationally. They bring to the classroom their diverse cultural backgrounds, languages and perspectives, and the sense of adventure to become part of a global learning community outside of their own nationality and experience. In this multi-cultural context, AUP provides you with a strong academic foundation that supports critical thinking and practical application, and enables you to become a translator of culture with the capacity to analyze, adapt, and thrive in any environment. Lees Minder