Ba In De Kunstgeschiedenis

St. John International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In De Kunstgeschiedenis

St. John International University

BA in Kunstgeschiedenis

De Bachelor of Arts in kunstgeschiedenis aan SJIU biedt studenten een inzicht in de rol die kunst speelt in de samenleving. Met deze kennis kunnen de studenten hun talenten toe te passen in vrijwel elke professionele omgeving. De cursussen bestrijken een breed scala van onderwerpen uit de oude Egyptische, Griekse, Romeinse, middeleeuwse, renaissance en barok kunst, evenals kunst uit de achttiende tot het heden. Speciale aandacht wordt gegeven aan de vertegenwoordiging en de relatie met de omgeving. Gelegen in een dicht bij uitstekende musea, zoals het Egyptisch Museum, belangrijke galeries zoals de Gallery of Modern Art, opmerkelijke archeologische gebieden, en verbazingwekkende architecturale sites.
SJIU geeft studenten toegang tot belangrijke bronnen voor de studie van het oorspronkelijke materiaal.


Krijgen 20% korting op SJIU's collegegeld als je via Masterstudies.com of Bachelorstudies.com juli 2013 van toepassing zijn op 31!


Vacatures

Afgestudeerden in Kunstgeschiedenis kan werken in een professionele veld met betrekking tot "de culturele wereld 'van musea tot bibliotheken, van veilinghuizen tot uitgeverijen, alsmede op het gebied van toerisme of van kunst administratie. Daarnaast kunnen kunsthistorici hun leven te wijden aan onderzoek en publicatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Turijn
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Turijn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan