ba in de media studies

University Centre Peterborough

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba in de media studies

University Centre Peterborough

BA in Media Studies

&nbsp

Media Studies onderzoekt de media in nationale en internationale context en bereidt u voor de wereldwijde arbeidsmarkt te betreden en een significante invloed op hebben. Deze opleiding biedt u de mogelijkheid om veel verschillende aspecten van de media te verkennen in een afdeling die een bloeiende en internationaal erkend onderzoek cultuur heeft. Bovendien, de 2008 Nationale Studenten Enquête van het programma uitstekende scores gaf in tevredenheid onder studenten in het bijzonder voor de kwaliteit van ons onderwijs.

&nbsp

De cursus omvat zowel theoretische als praktische modules. Theoretische studie richt zich op een scala van media-instellingen, praktijken, gebruikers en het publiek, en onderzoekt zaken als de aanleg van visuele en tekstuele taal en de relatie tussen media en macht.

&nbsp

Op praktisch niveau, ontwikkel je vaardigheden in de media methoden van onderzoek, schrijven, digitale media, multimedia, uitgeverij, radio-en video-productie. Toegang tot onze uitstekende faciliteiten zorgt ervoor dat de vaardigheden die je weg te nemen van deze cursus zal goed worden afgestemd op de eisen van de beroepspraktijk.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Peterborough, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates