ba in de media studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Media Studies

&nbsp

Media Studies onderzoekt de media in nationale en internationale context en bereidt u voor de wereldwijde arbeidsmarkt te betreden en een significante invloed op hebben. Deze opleiding biedt u de mogelijkheid om veel verschillende aspecten van de media te verkennen in een afdeling die een bloeiende en internationaal erkend onderzoek cultuur heeft. Bovendien, de 2008 Nationale Studenten Enquête van het programma uitstekende scores gaf in tevredenheid onder studenten in het bijzonder voor de kwaliteit van ons onderwijs.

&nbsp

De cursus omvat zowel theoretische als praktische modules. Theoretische studie richt zich op een scala van media-instellingen, praktijken, gebruikers en het publiek, en onderzoekt zaken als de aanleg van visuele en tekstuele taal en de relatie tussen media en macht.

&nbsp

Op praktisch niveau, ontwikkel je vaardigheden in de media methoden van onderzoek, schrijven, digitale media, multimedia, uitgeverij, radio-en video-productie. Toegang tot onze uitstekende faciliteiten zorgt ervoor dat de vaardigheden die je weg te nemen van deze cursus zal goed worden afgestemd op de eisen van de beroepspraktijk.

Laatst bijgewerkt op apr 2012

Over de school

Universitair Centrum Peterborough &nbsp Studeren voor een diploma kan betekenen student schulden af ​​te stappen van huis en het vinden van je voeten in een vreemde stad, maar met Universitair Cen ... Lees meer

Universitair Centrum Peterborough &nbsp Studeren voor een diploma kan betekenen student schulden af ​​te stappen van huis en het vinden van je voeten in een vreemde stad, maar met Universitair Centrum voor Peterborough je don 't te ver te gaan om een ​​lange weg te gaan. &nbsp&nbsp Universitair Centrum Peterborough vertegenwoordigt de belangrijkste ontwikkeling in het leveren van het hoger onderwijs in Peterborough 's geschiedenis. Het Universitair Centrum biedt een breed portfolio van cursussen die een scala van vakgebieden en we zijn snel ontwikkelende specialismen in een aantal belangrijke gebieden. Ons portfolio wordt voortdurend herzien en bijgewerkt om rekening te houden met de opkomende behoeften en wensen van onze lokale markt. &nbsp&nbsp Dus als u een naam in plaats van een nummer zijn Universitair Centrum Peterborough is de place to be! Lees Minder