Read the Official Description

BA in Fashion Management

Fashion. Het woord verwijst naar een grote, wijde wereld. Je je voorstellen beroemde ontwerpers barst van de creativiteit die zichzelf draperen in offbeat kleding en vertellen ons dat strepen zijn zo gisteren, maar dat je morgen moet het huis niet verlaten zonder hen. In feite is dit soort high fashion is slechts een zeer klein, zij het belangrijk, onderdeel van de mode-industrie. Natuurlijk kunt u een kijkje nemen op de modeshows in Parijs en New York om te zien welke kleuren of vormen worden aangeboden.

Het is visies en inspiratiebronnen die worden toegepast op het bedrijf en de doelgroep. Maar economisch succes vereist een hoofd voor het bedrijfsleven en een gedegen kennis van de markt. Na het observeren van vele mode-bedrijven, wordt het duidelijk dat de talentvolle ontwerpers vaak overweldigd. De vraag is voor mensen die creatieve gevoeligheden, maar die ook kan begrijpen de technische en financiële kant van de zaak op hetzelfde moment. Afgestudeerden met een Bachelor diploma in het bedrijfsleven met een specialisatie in fashion management posities in de meest uiteenlopende gebieden van de mode, luxe, en de detailhandel, met inbegrip van de verkoop en merchandising, branding en brand management, licenties, trend scouting, inkoop, logistiek vinden, of producten en collecties management.


Structuur

Lengte van de full-time opleiding:
3 jaar, dat wil zeggen 6 semesters of 1800 uur
Voor full-time cursussen ong. 6 weken vakantie per jaar worden opgenomen.
Natuurlijk uur: 8:30-05:30

Part time / extra-professionele cursus:
4 jaar, dat wil zeggen 8 semesters of 1800 uur
De deeltijd-programma voor studenten momenteel ook werkzaam / in het beroepsonderwijs, vindt plaats van twee avonden per week 6:00-09:15 en twee zaterdagen per maand 8:30-03:45.

Natuurlijk beginnen:
De full-time cursus begint 1 april en 1 oktober van elk jaar, terwijl de part-time programma begint 1 maart en 1 september.

In het eerste jaar van het programma, de Basic Studies leveren een fundamentele vaardigheid basis evenals de basisprincipes van economie, recht en Business Engels. Hier de nadruk wordt gelegd op oriëntatie, theorie van de cognitie en persoonlijke ontwikkeling, zodat een optimale oriëntatie en onderzoek methoden snel worden bereikt.

De Special Studies bestaan ​​uit een speciale focus op de mode-industrie. In tegenstelling tot andere tot op heden beschikbare vakken, de inhoud van de cursus sterker gericht op het veld en oriëntatie werk op de industrie. De gespecialiseerde cursus wordt aangevuld met deelprojecten, industrie-gerelateerde projecten werken in bedrijven en wordt afgesloten met een scriptie semester.

De projectmatige Toegepaste Studies op de hoogte blijven van de groeiende internationalisering. De colleges worden deels in het Engels gehouden en elk besluit met case studies. De applicatie gebaseerd curriculum wordt afgesloten met het huidige management thema's, in verband met het internationale bedrijfsleven en management als ethische kwesties. Alle examens zijn in aanvulling op de cursus en beoordeeld volgens het ECTS (European Credit Transfer System). De bacheloropleiding wordt afgesloten met een business-gerelateerde bachelor thesis, die idealiter zou moeten opvolgen de consulting werk voorbereid tijdens de gespecialiseerde cursus.

Program taught in:
Engels

See 8 more programs offered by bbw University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,920 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum