ba in de muziek

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba in de muziek

Yasar University

BA in Music

&nbsp

De afdeling Muziek is een van de nieuwste muziek afdelingen in het land, en goed op weg om een ​​internationaal gerenommeerd centrum voor muziek onderwijs en onderzoek. Het onderwijzend personeel bestaat uit kunstenaars (Alexander Rudin, Lukas David en Rusen Gunes), elk met een succesvolle internationale achtergrond. Via haar undergraduate programma's in snaren en piano-gitaar, de afdeling zorgt voor een rijke bron van muzikale ervaring, kennis en infomatie. Studenten communiceren met andere muscians, maar ook met componisten en uitvoerders. Ze worden betrokken bij zowel de technische als de theoretische aspecten van muziek. Daarnaast worden ze aangemoedigd om in de muziek gerelateerde activiteiten deel te nemen binnen de gemeenschap.

&nbsp


Programma-overzicht

Het ministerie van Music stelt belang aan de traditionele muziek vaardigheden, maar dit is niet de enige focus van het programma.Studenten worden ook aangemoedigd om te ontwikkelen op persoonlijk niveau en om meer individuele en creatieve in hun interpretaties, waarbij hun muziek om nieuwe onontgonnen gebieden. Ze zijn ook in de gelegenheid om verschillende stijlen te integreren van het spelen in hun werk, gebaseerd op wat zij hebben geleerd tijdens de lessen en op conferenties. De universiteit biedt studenten met volledig gebruik van gespecialiseerde opnamestudio's, een concertzaal en praktijk kamers. Een reeks van muscical genre komen aan bod in het programma, incluing opera, film en historische muziek, maar ook muziektheorie, psychologie en de etiquette van een optreden in het openbaar.

&nbsp


Resultaten

  • Mogelijkheid om een ​​goede houding aan te tonen te spelen
  • Vaardigheden in het verworven coördinatie
  • De mogelijkheid om consequent uit te voeren
  • Mogelijkheid tp meester een muziekinstrument
  • Generieke kennis van muziek (met inbegrip van een diepgaande kennis van de klassieke muziek)


Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen werken als uitvoerende kunstenaars in de klassieke muziek orkesten, waaronder symfonie, filharmonisch en kamermuziek. Ze hebben ook de mogelijkheid om en / of opnemen uit te voeren als professionele kunstenaars in alle gebieden van de muziekindustrie. Sommige studenten kunnen er ook voor kiezen om hun loopbaan verder op de universiteit met een postdoctorale studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan