Ba in de muziek

Concordia College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de muziek

Concordia College

MUZIEK

Als u houdt van te zingen of een instrument bespelen, overwegen hoofdvak muziek. Leren over muziek geschiedenis en theorie, en verdienen krediet naar je diploma door in een ensemble en het nemen van prive-lessen.

Als je tijd doorbrengen op de campus, zal het duidelijk geworden dat de Concordia gemeenschap waardeert muziek. Wanneer de campus is gonst student activiteit, lijkt er muziek uit alle hoeken van de campus.

Het kiezen van de muziek als een grote of kleine is een grote opstap in de richting van graduate school in de muziek prestaties of een manier om je creatieve expressie te geven, terwijl het nastreven van een tweede graad in het bedrijfsleven of de biologie. Bovendien, een van de zeven nieuwe muziek opvoeders in Minnesota komt uit Concordia.

Verdienen een Bachelor of Music

Concordia biedt twee graden bachelor muziek majors: een Bachelor of Arts of Bachelor of Music. Concordia muziek programma is geaccrediteerd door NASM - De Nationale Vereniging van Scholen van Muziek.

World-Class Faculteit

Van belonen privélessen om inspirerende volledige ensemble repetities, zal Concordia faculteit en dirigenten je uitdagen om te presteren op de top van je spel.

Uit te voeren in het buitenland

Concordia top drie ensembles tour rond de wereld om de vier jaar. Voeren met uw tweede familie, terwijl het zien van de sites in verre landen.

Na Concordia

U kunt Concordia muziek alumni vinden over de hele wereld - in aanvulling op het onderwijs, zijn ze ook zingen, spelen en uitvoeren in een aantal van de meest prestigieuze concertzalen en operahuizen.

Onze afgestudeerden zetten hun opleiding aan topuniversiteiten, zoals onze 2015 Vocal Music Education grote op de weg naar de universiteit van Cambridge, de 2012 Grad van de Universiteit van Tennessee, Knoxville, het uitvoeren van de Knoxville Opera, of grad 2009 die een jaar besteed aan het bestuderen film scoren aan de Universiteit van Zuid-Californië en is nu een filmcomponist in Hollywood.

We hebben ook recente alumni die hebben sprong recht in de muziekwereld, zoals een 2011 grad, die een plek in de United States Air Force Band of een 2010 grad, die drie jaar onderhoudend patroons op cruiseschepen die zeilde rond de wereld gewonnen.

Bovendien, een van de zeven nieuwe muziek opvoeders afstuderen van Minnesota hogescholen en universiteiten komen van Concordia.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Moorhead, Minnesota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates