Ba in de muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie

Het curriculum in Music leidt studenten met een stevige muzikale basis, evenals vaardigheden en kennis die nodig zijn om graduate school en de professionele programma's in te voeren. Studenten worden voorbereid op een carrière in de entertainment-industrie, professionele loopbaan in kerkmuziek ministerie, en muziek prestaties. Het programma biedt een-learning gerichte aanpak in twee concentraties, Music Industry en Voice performance, waarmee afgestudeerden uit te blinken in hun beroep. muziek majors hebben de mogelijkheid om uit te voeren op de campus, om een ​​deel van de beroemde Dillard University Choir zijn, samen met het Theater Department en werken in samenwerking met kerken in de gemeenschap en in het hele land.

Student Learning Outcomes

 • Onderneem ondernemende ventures in muziek, kunst en entertainment industrie.
 • Demonstreer paraatheid voor graduate studie in de muziek en effectief functioneren in een mondiale samenleving.
 • Aantonen competentie in ethische besluitvorming die bijdraagt ​​aan de verbetering van de gemeenschap en de eigen ontwikkeling van leiderschap van de studenten.
 • Demonstreer bevoegde analytische besluitvorming en undergraduate onderzoek, en het gebruik van technologie in de muziek kunst en entertainment-industrie.

Programma's / Opportunities

 • Jazzband
 • University Concert Choir

Eisen voor Bachelor of Arts in Music - Voice Uitvoering

Voltooi een totaal van 124 credit-uren van de cursussen voor het afstuderen.

Voice performance majors moet:

 • Voer ten minste één Midday Overweging programma elk semester van inschrijving. Aanwezigheid bij alle departementale overwegingen is verplicht.
 • Woon studio klassen, zoals gepland gedurende het hele semester door de toegepaste instructeur.
 • Neem deel aan een overweging in de loop van het eerste jaar (MUS 300).
 • Schrijf u in voor MUS 400 en presenteren een uur overweging gedurende het laatste jaar. Deze overweging is de afrit examen voor de opleiding. De overweging moeten worden uitgevoerd op het belangrijkste instrument van de studie.
 • Presenteer een junior en senior overweging.
 • Deelnemen aan een ensemble elke term van de inschrijving voor een totaal van 8 semesters.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U ... Lees meer

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U.S. News & World Report ranked Dillard among the nation’s Top 10 HBCUs, based on comprehensive undergraduate studies. Dillard also was awarded a Top 10 Ranking in 2010 for liberal arts schools in the social mobility category by Washington Monthly. Lees Minder