Ba in de nanotechnologie

University of Lodz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de nanotechnologie

University of Lodz

Nanotechnologie is een interdisciplinaire wetenschap te baseren op de natuurkunde, scheikunde, materiaalkunde en biologie. Deze onafhankelijke velden zijn samen te binden in de Nanotechnologie - een nieuw gebied van studie aan de universiteit van Lodz. Dit vakgebied wordt aangeboden als de eerste cyclus studies dwz 3 jaar met twee termen per jaar een studie (30 weken van de studie per jaar) met Engels als het hoofdonderzoek taal. De alumnus profiel gaat ervan uit dat een student met een bachelordiploma's verkregen na het voltooien van alle verplichte cursussen is in staat om het laboratorium / experimenteel werk te verrichten op het gebied van nanotechnologie, natuurkunde of scheikunde. Hij moet ook in staat om zijn opleiding aan de tweede cyclus studies voort te zetten om de Master of Science Degree wereldwijd te verkrijgen in elke universiteit. Tijdens het eerste jaar een student cursussen die hem in staat stellen te begrijpen en te beschrijven de macroscopische wereld, in het bijzonder, de fundamenten van de fysica en chemie. Een student verhoogt ook zijn kennis op het gebied van wiskunde en statistiek. Tot slot, een cursus Inleiding tot de nanotechnologie stelt hem in staat om basisconcepten en terminologie die in nano-wetenschap te begrijpen. De kennis die is opgedaan tijdens de theoretische cursussen wordt verdiept door middel van praktische opleiding die natuur- en scheikunde laboratoria omvat. Een leerling leert ook hoe om te analyseren en presenteren van gegevens. Hij neemt ook een uitgebreide programmering cursus die hem een ​​solide basis voor de programmering cursussen gerealiseerd in het jaar twee geeft.

Gedurende twee jaar een student cursussen die hem in staat stellen nano-wereld te begrijpen. Hij leert Quantum Physics, fysica en chemie van oppervlakken, kristallografie en verkrijgt elementaire kennis van nanostructuren. Hij neemt een cursus experimentele methodes in NanoScience waarin hij leert over de karakterisering van de methoden ofnanostructures '. Hij verhoogt ook zijn kennis op het gebied van wiskunde, Organische Chemie en wordt vertrouwd gemaakt met een aantal aspecten van de biochemie, thermodynamica en elektronica. De kennis die is opgedaan tijdens de theoretische cursussen wordt uitgediept tijdens stages die laboratoria op het gebied van nanotechnologie, elektronica, numerieke data-analyse en visualisatie van gegevens op te nemen. In dit jaar wordt een student zijn eigen nanomateriaal en voert haar fundamentele analyse.

Gedurende drie jaar verhoogt de student zijn kennis van nano-wereld en leert over de problemen en praktische toepassingen van nanomaterialen. In het bijzonder neemt hij cursussen in Semiconductors, Modern Electronics, nieuwe 0D, 1D en 2D Materials. Veiligheid en gezondheid problemen in verband met nanomaterialen handling zijn met de student besproken. Hij leert ook over de economische aspecten van nanotechnologie. Zijn wiskundige kennis wordt uitgebreid met de cursus in rekenmethoden NanoScience. Deze cursussen worden begeleid door laboratoria van nanotechnologie en computationele methoden.

Vereisten

Een middelbare school diploma, een transcript of records die de vakken / cijfers en een bewijs van bekwaamheid in het Engels voor buitenlanders (tenzij het secundair onderwijs werd onderwezen in het Engels) zijn verplicht.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,500 EUR
De beschuldiging van 1800 PLN / jaar geldt voor Poolse en de EU / EFTA-burgers. 2.500 EUR / jaar voor studenten van buiten de EU / EVA, extra 120 EUR beschuldiging dat inschrijvingsgeld (voor studenten van Poolse afkomst het collegegeld wordt verlaagd met
Locations
Polen - Łódź, Woiwodschap Łódź
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates