Ba in de natuurkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling fysica is gewijd aan de hoogste normen van het onderwijs en onderzoek. Ons programma weerspiegelt een verbintenis tot strenge wetenschappelijke en technische instructie gegrond in de bredere context van de vrije kunsten traditie.

Als een student natuurkunde, zul je onderzoek kansen in uw undergraduate ervaring bij Concordia. In feite is de natuurkunde curriculum zorgt ervoor dat u het onderzoek zal doen naast faculteit. Sommige onderzoeken mogelijkheden behoren planetaire wetenschap, geomagnetisme, experimentele kernfysica, atomaire en moleculaire fysica, de mathematische fysica en laser spectroscopie.

Het maken van betere verbindingen

Concordia maakt gebruik van een nieuw leerconcept genaamd studio natuurkunde, waar studenten ervaring een naadloze integratie tussen lezing en lab. Faculteit leden kort lezing aan het begin van de klasse periode, en dan werken de studenten in groepjes van drie of vier, hetzij om problemen op te lossen of te doen experimenten die zijn geïntegreerd met de lezing.

Cocurricular Blend

Een belangrijke fysica dromen van het gebruik van zijn liefde voor muziek en wetenschap om een ​​akoestische ingenieur en design concertzalen geworden. Cocurricular kansen bij Concordia betekent studenten kunnen uitstekende academische voorbereiding combineren met een liefde van het spelen in band of orkest, of zingen in een koor.

Raketwetenschap

Onderzoek doen naast een NASA-wetenschapper die deel uitmaakt van het Mars exploratie team. Gebruik de innovatieve technologie van de afdeling Van de Graaf microdeeltjes versneller gebruikt om de simulatie van de fysische processen veroorzaakt door de gevolgen van de interplanetaire stofdeeltjes op ruimtevaartuigen. Het is een van de vier dergelijke versnellers in de wereld.

Programma's van de Studie

De afdeling fysica heeft een programma om uw vaardigheden en ambities passen in de experimentele kernfysica, planetaire fysica, asteroïde dynamiek, mathematische fysica, laser-spectroscopie, theoretische nucleaire astrofysica en de grote hoogte ballon studies.

Fysica | Majeur of mineur

De professionele fysica track zal het bedrijfsleven en de industrie, de overheid en de graduate school te benadrukken.

Natuurkunde Onderwijs | Major

Deze belangrijke bereidt je voor op de natuurkunde leren studenten in de rangen 9-12.

Dual Degree

Met de pre-engineering programma, kunt u een Bachelor of Arts verdienen in toegepaste wetenschap van Concordia, en vervolgens een Bachelor of Science in een specifiek gebied van engineering van de Universiteit van Minnesota - allemaal in slechts vijf jaar.

Na Concordia

Afgestudeerden van de fysica afdeling Concordia's werken voor bedrijven zoals Microsoft, 3M en Sanford Health. Onze natuurkunde studenten afstuderen in de robotica, kunst behoud, medische fysica en stedenbouw nagestreefd, en hebben deelgenomen aan de medische school.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 1 ... Lees meer

We are a private, coed, four-year liberal arts college. We're a community of more than 2,100 students who come from 36 states and 29 countries and represent 38 religions and denominations. We employ 175 full-time faculty including NASA and NSF scientists, award-winning composers and writers, and national experts in a wide range of fields. Lees Minder