Ba In De Psychologie (fast Track Tot Ma Graad)

Goddard College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In De Psychologie (fast Track Tot Ma Graad)

Goddard College

BA in Psychologie (Fast Track to MA Degree)

De Bachelor of Arts in Psychologie aan Goddard College biedt studenten met een fast track om het verdienen van een MA in de psychologie of MA in Klinische Mental Health Counseling.

Kansen op het gebied van begeleiding worden steeds vereisen verhoogde kwalificaties en hogere academische referenties voor professionele vooruitgang. Ons programma voorziet in de behoefte aan verhoogde kwalificaties en hogere academische geloofsbrieven te krijgen voor professionele vooruitgang op het gebied van de psychologie en counseling. Wij bieden een gestroomlijnde educatieve benadering voor het leren van de ontwikkeling van vaardigheden en het verkrijgen van een bachelor en master op een snellere academische spoor.

Low-residency Mmodel

Aan het begin van het semester, studenten volgen een intensieve achtdaagse verblijf in Vermont, gevolgd door 16 weken van zelfstandig werk en zelfreflectie in nauwe samenwerking met een faculteit adviseur en natuurlijk mentor. Goddard pionier in dit formaat bijna een halve eeuw geleden aan de behoeften van volwassen studenten met professionele, familie en andere verplichtingen op zoek naar leerervaringen geworteld in de echte wereld te ontmoeten.

Residenties zijn een tijd om te verkennen, netwerk, leren, getuige, en te delen met collega's, medewerkers, en de faculteit. Studenten werken met adviseurs en collega's in hechte adviseren groepen om geïndividualiseerde studie plannen die hun leerdoelen te beschrijven voor het semester te smeden.

In nauwe samenwerking met hun faculteit adviseurs, en ondersteund door collega-leerlingen, studenten identificeren studiegebieden, persoonlijke doelen, relevante middelen en wegen om deze doelen te bereiken. Studenten ook deelnemen en worden uitgenodigd om te helpen bij het organiseren van workshops, keynote adressen, feesten en andere evenementen bedoeld om te stimuleren, inspireren en uitdaging.

Deze low-residency model combineert de breedte van een samenwerkende gemeenschap met de focus van gepersonaliseerde leren, versterkt door inzichtelijke uitwisselingen met een faculteit adviseur en natuurlijk mentoren.

Leerplan

Alle studenten verdienen van de Bachelor of Arts in Goddard College moet voldoen aan de algemene eisen voor de BA. Daarnaast moeten de studenten het nastreven van de BA in Psychologie van de volgende verdeling te voltooien.

Psychologie Core Cursussen (33 studiepunten)

 • PSY 100 Inleiding tot de psychologie
 • PSY 210 Schrijven in de psychologie
 • PSY 220 Scientific Methods
 • PSY 310 Statistische methoden
 • PSY 320 Social Science Research
 • PSY 330 Cognitive Neuroscience
 • PSY 340 Leren en Geheugen
 • PSY 350 Ontwikkelingspsychologie
 • PSY 360 Sociale en Culturele Psychologie
 • PSY 370 Persoonlijkheid en Affective Science
 • PSY 380 abnormale Psychologie

Practicum (3 studiepunten)

Het practicum kunnen studenten hun leren toepassen in hun gemeenschappen op een manier die voor hen belangrijk zijn. Studenten zullen een practicum (minimaal 50 uur) in een community-based organisatie, voltooien zoals een community centrum voor geestelijke gezondheidszorg, een opname-eenheid, een menselijke diensten bureau, een school, of een particuliere non-profit.

Capstone (6 studiepunten)

De Capstone kunnen leerlingen samen met hun studieloopbaanbegeleider te reflecteren op hun undergraduate ervaring en aan het werk die het beste toont hun inzicht in hun persoonlijke en wetenschappelijke ontwikkeling. Voltooid in de laatste semester, de Capstone bestaat uit twee 500-niveau cursussen die zijn ontworpen om de student geheugen, analyse en creativiteit richten op hun groei-één cursus over persoonlijke groei en de andere op de wetenschappelijke ontwikkeling. Deze cursussen zullen ook een academische content gebied van keuze van de student die om hun begrip van hun groei relevant is.

Transition cursussen (6 studiepunten)

Twee (2) cursussen serveren zowel bachelordiploma en MA voor studenten die de fast track. Dit kunnen keuzevakken of MA kern natuurlijk.

Senior Study (12 studiepunten)

Hogere studies meestal veronderstellen diverse vormen of structuren. Twee gebruikelijke formaten zijn:

 • Schriftelijk Research-based Products: De centrale component is een uitgebreid onderzoek essay vergelijkbaar in formaat en academische elementen conventionele research papers of projecten.
 • Artistiek / creatief producten: Veel studenten hebben een artistieke of creatieve product als het middelpunt van hun hogere studie. (Schriftelijk, op onderzoek gebaseerde producten, terwijl creatieve karakter, meestal veronderstellen meer traditionele vormen.) Artistiek / creatieve producten vaak innovatieve vormen. Past producten hebben opgenomen kunstwerk, curriculum gidsen, manuscripten, films, videobanden, handleidingen, handboeken, en nog veel meer. Ongeacht hun vorm, zijn alle artistieke / creatieve producten beïnvloed door het onderzoek van studenten, tonen de diepte en expertise, en bijdragen aan een veld of gemeenschap. Geschreven context papieren die de esthetische, filosofische en historische grondslagen van het werk van de student door middel van discussie van de belangrijkste invloedrijke kunstenaars onderzoeken en denkers begeleiden alle artistieke / creatieve projecten.

Toelatingscriteria

Studenten in de BA in Psychologie komt met ten minste 60 studiepunten (meestal hun Associates graden) en niet meer dan 75 studiepunten worden geaccepteerd voor overdracht. Zo worden de studenten verwacht dat zij de BA te voltooien in drie of vier FTE semesters. Studenten kunnen niet af met minder dan 120 undergraduate semester credits. Aankomende studenten geïnteresseerd zijn in de BA in psychologie die nog niet hebben verdiend ten minste 60 semester credits worden uitgenodigd om te solliciteren naar Goddard's Bachelors of Arts Individuele Studies graad spoor aan de minimum toelatingseisen voldoen en dan gelden voor toelating BA in Psychologie voor inschrijving als junior of derdejaars student.

BA / MA Fast Track

In de Fast Track-optie, studenten volledig 120 studiepunten in de richting van de Bachelor of Arts. Het laatste semester van undergraduate studie dient als overgang termijn waarin studenten ook te voltooien in de richting van graduate-level studie. Studenten die doorstromen naar de afgestudeerde programma te voltooien de MA in drie semesters.

Studenten die extra semesters aan distributieve diploma-eisen te voltooien in staat om de Psychologie BA in de P & C-programma te voltooien zal zijn, maar zal moeten gelden voor de MA programma zonder het voordeel van de optie Fast Track (dat wil zeggen, zonder de mogelijkheid tot vier Graduate- hebben level overgang cursussen beschouwd als onderdeel van de MA graad).

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Plainfield, Vermont
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates