Ba In De Psychologie

Fresno Pacific University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In De Psychologie

Fresno Pacific University

BA in Psychologie

De grote filosofen doorheen de tijd hebben al begrepen dat achter de ervaring van het leven is de diepere betekenis - een filosofie. Als een filosofie gestudeerd aan Fresno Pacific University, zal uw streven naar wijsheid tot u door een logisch onderzoek van de werkelijkheid, kennis en moraal. Onze cursussen u vertrouwd met klassieke en fundamentele teksten in de filosofie en de belangrijkste componenten. Je zal afstuderen met de instrumenten van de filosoof-observatie, reflectie en analyse-en met deze vaardigheden die je kunt politieke en publieke vraagstukken te onderzoeken en actief dienen als een geweten in de samenleving en de kerk.

Highlights

  • Herkennen, categoriseren en kritisch evalueren hedendaagse filosofen en filosofische stromingen.
  • Begrijp belangrijke delen van de geschiedenis van de filosofie en van de manier waarop christelijke intellectuele tradities zijn zowel verrijkt en verrijkt door die geschiedenis van onderzoek.
  • Engage en articuleren hedendaagse filosofische problemen en beschrijf de manieren waarop filosofen hebben geworsteld met de fundamentele vragen over de werkelijkheid, kennis, ethiek, esthetiek en de menselijke conditie (onder anderen).
  • Communiceer met precieze filosofische argumentatie-reden geïnformeerde kritische reflectie en duidelijke argumentatieve proza, en erkennen alsmede de geldigheid en de waarheid van de filosofische argumenten kritisch te evalueren.

Carrièremogelijkheden

Filosofie is interdisciplinair in scope, steunend op de faculteit en cursussen in alle divisies van het college, en je voorbereiden voor diverse carrièremogelijkheden. Onze afgestudeerden beschikken over de kritisch denken vaardigheden die in de hoge vraag in de evoluerende de huidige arbeidsmarkt. Je bent dus voorbereid voor een loopbaan in data management en analyse, het schrijven en het ministerie, evenals graduate studie in de theologie, godsdienstwetenschap en nog veel meer.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Fresno, Californië
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates