Ba In De Reclame Communicatie

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In De Reclame Communicatie

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Het verloop van Advertising Communications is ontworpen om afgestudeerden met een gedegen voorbereiding op het gebied van reclame communicatie, in staat om creatief te opereren in de wereld van de hedendaagse multimedia te vormen. In het bijzonder de doelstelling van de cursus is om te vormen Art Directors, die samen met Copywriters vormen de creatieve kern in een reclamebureau, het creëren van een concept voor een reclamecampagne en het vertalen naar communicatie.

Titel - Deze BA is erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Level I en kenmerkt 180 studiepunten.

Professioneel profiel: Art Director, Copywriter, Digital

The Art Director is verantwoordelijk voor de creatieve strategie op visueel vlak. Hij / zij transformeert de begrippen in beelden, het bepalen samen met de copywriter, de inhoud van het bericht in een tv-spot, een advertentie, een poster, een gebeurtenis, in virale, guerrilla en web marketing.

De Copywriter is begiftigd met het vermogen van synthese, en weet hoe te dansen met woorden. Een creatief schrijven professional, hij / zij speelt met woorden. Ziet er voor hen. Geeft de voorkeur aan hen. Probeert hun communicatieve mogelijkheden. Een stylist van woorden, die anticipeert op trends en wanneer dat nodig is, creëert nieuwe talen. Creatief, theoretisch en een humanist, kunnen zij, in een van de mogelijke evolutionaire veranderingen, verliest de "copy" en zichzelf te transformeren in een "schrijver".

Het eerste jaar van de cursus is gewijd aan de fundamentals, of het verwerven van de basisinstrumenten van verschillende culturele referentiepunten, de instrumenten en de regels die onderscheid maken en karakteriseren van een design stijl. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de analytische fase en de studie van de actuele tendensen van de consument en van de sociologische veranderingen in te spelen, en om elementaire praktische methoden van digitaal ontwerp en de digitale technologie door de studie van specifieke programma's gewijd aan zowel statische en bewegende afbeeldingen.

Het tweede jaar Van de cursus concentreert zich op de methodologie en het geassisteerde projectontwerp. De student verwerft kennis en bekwaamheid op het specifieke vakgebieden door middel van werkelijke begeleide praktijk, de studie van de technische aspecten, onderwijs over de culturele kenmerken, met bijzondere aandacht voor de evolutie van de context, de markten, en de talen. De student ontwikkelt competentie in het ontwerpen van creatieve campagnes van de visuele oogpunt. Via verschillende andere bijdragen, het uiteindelijke doel van de kritische analyse van het beeld afkomstig van verschillende disciplines en talen die heterogene tussen hen, de student rijpt in zijn persoonlijke visuele en culturele erfgoed, het creëren van nieuwe esthetische visies en een persoonlijke expressieve universum.

Het derde jaar is gewijd aan een geavanceerd ontwerp project en professionele simulatie, het ervaren van de eerste hand van het ontwerp thema's waarvoor een professionele Art Director verantwoordelijk is. Het afstudeerproject is een complex en gelede project gebeurt in samenwerking met de openbare kantoren en bedrijven die werken met het Europees Instituut voor Design met de bedoeling van het vinden van originele en innovatieve oplossingen. Het onderwijs wordt toevertrouwd aan professionals uit verschillende sectoren; op deze manier de snelle transformatie in de voortgang met betrekking tot de nationale en internationale producenten een onmiddellijk antwoord van de cursusinhoud en in de vervulling van het proefschrift project kunnen vinden.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan