Ba in de schilderkunst: specialisatie in multimedia beelden - fotografie

Warsaw School of Photography & Graphic Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in de schilderkunst: specialisatie in multimedia beelden - fotografie

Warsaw School of Photography & Graphic Design

FOTOGRAFIE EN VIDEO CURSUS

  • BA in Schilderij: Specialisatie in Multimedia Beelden - Fotografie

TOELATING

Er zijn geen toelatingsexamens en geen Engels-tests. Wij eisen dat u spreken en begrijpen Engels. Studenten zullen Engels taalcursussen tijdens hun verblijf te nemen op onze school om hun kennis van het Engels te verbeteren. Onze BA-graad te voldoen aan de regels van de Europese Commissie en zijn geldig in 48 landen, waaronder de Europese Unie en China. De kandidaat heeft in te vullen een aanvraagformulier en een vragenlijst. Wij eisen een diploma secundair onderwijs en ook de presentatie van een portfolio per e-mail naar ons gestuurd. We hebben geen eerdere ervaring in het schilderij of tekening nodig. In het eerste jaar leren we je de basistechnieken van fotografie, schilderen en tekenen. Onze filosofie is om u te laten ontdekken de leerlingen hun verborgen talenten en geeft hen de kans om ze te ontwikkelen.

Een greep uit:

Fotografie en video CURSUSSEN camera-apparatuur en Basic Foto Technieken (analoog en digitaal) Afbeelding samenstelling Fotojournalistiek en Documentaire fotografie Geavanceerde fotojournalistiek Illustratief en Reclame fotografie Reclame fotografie Creatieve fotografie I Creative Fotografie II Creative Portrait Fotografie Psychological Portretfotografie Fotografie van het landschap met inbegrip van de zonesysteem creatieve technieken in Fotografie Large Format Fotografie Studio Fotografie Mode photography History of photography I Geschiedenis van Fotografie II Geschiedenis van de hedendaagse fotografie Kunstgeschiedenis I Kunstgeschiedenis II Visual Storytelling Film postproductie Black and White Archival Darkroom Technieken Het maken van een portfolio Digital Imaging and Printing Technieken Advanced Digital Imaging en Druktechnieken Nieuwe technologieën in de postproductie van Photographs Professional Digital Retoucheren Media auteursrechten en basic intellectueel eigendomsrecht Fotografie Thesis fotografie Seminar aanvullende cursussen VOOR EEN BA tekenkunst Schilderkunst Typografie Psychophysiology van Vision Multimedia en filmtechnieken animatie en bewerken van Sculpture Capita selecta in de geschiedenis van de cinema Basic filosofie elektronische media Reflections cultuur Set ontwerp Aestethics het Engels

COLLEGEGELD

De jaarlijkse collegegeld is: 5300 Euro Daarnaast is er een 200 euro toelating en inschrijfgeld te betalen slechts een keer aan het begin van het eerste jaar van de studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3,5 - 3,5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,300 EUR
per jaar
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Oct. 2018
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019