ba in de sociologie

University Centre Peterborough

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba in de sociologie

University Centre Peterborough

BA in Sociologie

&nbsp

Sociologie onderzoekt de sociale werelden waarin mensen leven. Het onderzoekt hoe deze werelden tot stand gekomen, hun opvallende kenmerken en hun mogelijke toekomst. Sociologie moedigt ons aan om te kijken onder de oppervlakte van wat we het meest als vanzelfsprekend over het leven en geeft ons nieuwe manieren van zingeving van het menselijk bestaan. Studie sociologie en je zal nieuwe en opwindende informatie over de manier waarop mensen leven te leren. Maar meer dan dit, zul je begrip en inzicht te krijgen in waarom mensen wonen, werken en communiceren in de manieren waarop ze doen. U zult ook uitgegroeid tot een onafhankelijk en creatief denker, met belangrijke kritische en analytische vaardigheden.

&nbsp

Deze graad is ontworpen om u te voorzien van een stevige basis in de fundamenten van de sociologie en een stimulerende en uitdagende blootstelling aan een verscheidenheid aan vakgebieden, die wisselende accenten en ontwikkelingen binnen de sociologie.Je krijgt een stevige basis in de belangrijkste elementen van de sociologie, maar deze cursus is ook ontworpen zodat u uw kennis van gespecialiseerde belangen, zoals criminaliteit en afwijkend gedrag, genderverhoudingen, 'race ' en racisme en sociale theorie te ontwikkelen.

&nbsp

&nbsp

Aanvullende cursusinformatie


Sociologie raadt u aan om een ​​onafhankelijk en creatief denker te worden, met belangrijke kritische en analytische vaardigheden om 'gezond verstand ' veronderstellingen uit te dagen. U kunt ook verbeteren praktische vaardigheden die relevant zijn voor de verschillende beroeps-paden die leiden uit dit onderwerp.

&nbsp

In het recente Research Assessment Exercise, werden veel van onze Social Science academici zeer gewaardeerd voor hun onderzoek, en collega's werken samen aan een aantal projecten, alsmede deelname aan de justitie en Gemeenschappen Research Unit en de Culturen van digitale economieën Research Centre.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Peterborough, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates