Ba in digitale film design - animatie / VFX

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

2

perspectieven

Visualisaties, animaties en VFX zijn een integraal deel van de film, televisie en reclame-industrie. in de Televisie en gedrukte reclame Vrijwel alle producten die op de computer. De game-industrie is voortdurend het aangaan van de Digitale Film Ontwerper / binnenkant. De toepassingsgebieden voor animatie en VFX altijd veroveren nieuwe industrieën. De vraag naar geschoolde professionals is groot - en de stijgende!

Een ander argument voor de keuze van de studie, zijn zeer goede mogelijkheden om opdoen in het buitenland. Londen, Los Angeles, Vancouver en Shanghai zijn hier de meest populaire sites, De juiste locaties voor uw toekomstige aanbiedingen MD.H de opleiding Digital Film Design - Animatie / VFX in Berlijn en München.

Feiten

  • Duur: 7 semesters
  • Type: Full Time
  • Credit Points: 210 ECTS
  • Graad: Bachelor of Arts (BA)
  • Release dates: 1 oktober (Berlijn, München), 2017 (Düsseldorf)
  • Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn

Drie stappen om te studeren!

De beslissing tot toelating is een persoonlijk gesprek, een proeve van bekwaamheid en een schriftelijke aanvraag en het werk monsters. eis zijn de algemene universiteit, de technische hogeschool of een gelijkwaardig erkende.

Daarom MD.H!

De Media Design School heeft 25 jaar ervaring in het onderwijs. in alle Media en design sectoren Het biedt state-of-erkende opleidingen. Keuze uit drie locaties in de media en mode bolwerken Berlijn, Düsseldorf en München. Deze combineert een goede locatie in de stad, moderne voorzieningen en vele manieren om de studie van flexibiliteit te maken.

Daarom Kansen!

Contacten, contacten, contacten - vooral in de media-industrie, ze zijn de alfa en omega Goed dus als je niet hoeft te beginnen vanaf nul als een beginner / binnen, maar van bestaande interfaces kunnen de arbeidsmarkt ten goede komen, Net als bij de carrière dienst van MD.H, dankzij een schat aan activiteiten en contact diensten van de professionele ontwikkeling van afgestudeerden en Studeirenden / stimuleert afgestudeerden.

Leer ons weten!

Wilt u meer weten over deze cursus weten? Neem dan contact op. Alleen de respectieve studiebegeleiding in Berlijn, Düsseldorf en München

Ook onze regelmatige informatie-avonden, wij nodigen u hartelijk uit. Er verlenen professoren en docenten uit het Department of Digital Film Design - Animatie / VFX onthullende inzichten in de opleiding. Levend en levendig leren uit de eerste hand over de inhoud en structuur van de studies, school uren, financiering etc. Een vraag en antwoord sessie en een tour van de universiteit ronden het evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze studiebegeleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Media Design School (MD.H – ger. Mediadesign Hochschule) is one of the leading universities for media and design in Germany. It educates the offspring of tomorrow in all relevant areas of the media. S ... Lees meer

Media Design School (MD.H – ger. Mediadesign Hochschule) is one of the leading universities for media and design in Germany. It educates the offspring of tomorrow in all relevant areas of the media. Students benefit from the special way that the Media Design School is linked with the economy. Lees Minder
München , Düsseldorf , Berlijn + 2 Meer Minder