ba in engels taal

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA in het Engels Taal

Dit internationale programma wordt aangeboden in Bangkok.

  • Full-time programma: Week dagen 9:00-16:00
  • Avond / weekend-programma: 2 avonden 05:00-08:00, zaterdag en zondag 09:00-16:00


Engels taal fungeert als een sleutel in de wereldwijde overgang naar het nieuwe millennium, dat is aan het veranderen in onze kennismaatschappij. Op basis van deze situatie, zijn we in staat om meer kennis te verkrijgen door middel van actuele documenten of informatie uit verschillende bronnen. Meerderheid van de bereikbare en beschikbare informatie is geschreven in het Engels dus, het is de belangrijkste communicatietaal. Engels is essentieel voor het begrip van de conceptualisering van internationale informatie en documenten. Het doel van het programma is om de kwaliteit van de studenten die afstuderen met een vloeiende kennis van het Engels te bereiden. Studenten in dit programma zullen worden blootgesteld aan het gebruik van nieuwe onderwijs-innovaties, zodat zij kunnen inspelen op arbeidsmarkt niet alleen bij de overheid of de particuliere sector zal zijn, maar in internationale organisaties als goed.

Binnen dit programma kunnen studenten kiezen hun minor, die bestaat uit tien 3-krediet cursussen.Het kan worden genomen op het gebied van het Engels taal, bedrijfskunde, of massa communicatietechnologie.

Toekomstige docenten Engels let op:

Bij IIS-RU, kunt u ook de studie van de Graduate Diploma in Teaching Profession. Met deze, je volledig aan de eisen voor een leraar licentie in Thailand. Toepassing vereiste is een bachelor diploma op elk gebied van een geaccrediteerde universiteit door de Koninklijke Thaise Ministerie van Onderwijs erkend.

U kunt zelfs het verdiend van de Graduate Diploma in Education kredieten over te dragen aan de M.Ed. Master of Education programma op IIS-RU als u wilt uw opleiding later verder.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ramkhamhaeng University Institute of International StudiesBefore the establishment of Ramkhamhaeng University in 1971, Thailand had long suffered what might be called "a crisis in the quest for higher ... Lees meer

Ramkhamhaeng University Institute of International StudiesBefore the establishment of Ramkhamhaeng University in 1971, Thailand had long suffered what might be called "a crisis in the quest for higher education". At that time the number of high school graduates seeking seats to the universities outnumbered the admission capacity of all universities combined. The problem finally prompted the parliament to pass a law authorizing the establishment of Ramkhamhaeng University, named after King Ramkhamhaeng the Great (ca. 1239-1317), who invented the Thai alphabet, or ‘RU’ as it is commonly known ... the country’s first open-admission university.The university was granted permission to use a 300 rai (125 acre) plot of land in the eastern suburb of Bangkok as its main campus; this land once housed the International Trade Fair. Lees Minder
Bangkok , Chiang Mai , Hat Yai , Nakhon Pathom + 3 Meer Minder