Ba In Fashion Design En Imago

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Fashion Design En Imago

Frederick University

De BA Fashion Design en Image programma is bedoeld voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in de mode-ontwerp en andere design gerelateerde loopbaan in de mode-gebied.
Binnen dit programma Fashion Design wordt gezien als een zeer creatieve operatie, als gevolg van een getrainde esthetische zin en die een aantal technieken en specifieke vaardigheden voor een effectieve expressie. De mode-ontwerp en het programma omvat gespecialiseerde commerciële en marketing expertise met een professionele aanpak. Het vermogen om effectief te communiceren in een wereldwijd mode-gebied is zeer belangrijk geworden als de mode-bedrijf ontwikkelt en exploiteert op internationale schaal.


Het programma is ontworpen om te verrijken en de individuele potentiële studenten 'te ontwikkelen. Het is ontworpen om studenten te helpen om hun vaardigheden om problemen te identificeren en in staat zijn om ze binnen de mode-gebied op te lossen ontwikkelen. Bovendien, het programma leidt studenten met de mogelijkheid van het begrijpen van de nationale en internationale mode-business en voldoet volledig aan de uitdagingen van de moderne mode-industrie.

De verwachting is dat alle studenten van het programma zal vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om goed te communiceren, om zowel zelfstandig als in groep situaties te werken, om hun studies hebben betrekking op hun gekozen mode omgeving en zichzelf gemotiveerd verantwoordelijkheid voor hun daden te ontwikkelen.

Het programma voorziet in technische basis en een breed ontwerponderwijs aan de steeds veranderende eisen van de mode-industrie te voldoen. Binnen de werkingssfeer van deze twee gebieden van het programma heeft tot doel de student met een expressief design en technische vaardigheden belichamen, hun communicatieve en intellectueel bewustzijn evenals hun conceptueel denken te verbreden. De studenten worden dan ook kennis met technische vaardigheden mode door middel van de cursussen van de Pattern Cutting en Garment Making, de fundamentele synthese tussen kleding en textiel. In de loop van het inzicht en het juiste gebruik van de patroon snijden en naaien apparatuur wordt ontwikkeld die op zijn beurt studenten in de omzetting van fundamentele ontwerpen helpen in driedimensionale opgemaakt kledingstukken.

Met in de keuzevakken van Menswear en Tailoring en Professional Patroon Snijden en kleding maken, zijn meer ingewikkelde vaardigheden ontwikkeld door middel van experimentele en creatieve patroon snijden en naaitechnieken. De mogelijkheid om te communiceren en vaardigheden te ontwikkelen en een diepgaande kennis van de ingewikkelde patroon en naaitechnieken helpt bij de ontwikkeling van de nodige kennis en vaardigheden voor het maken van een definitieve modecollectie.

Deze fundamentele technische opleidingen studenten in staat stelt om te werken in een professionele manier, dus het plannen en organiseren van toekomstige modecollecties evenals het verwerven van een goede technische communicatieve vaardigheden om effectief te communiceren met toekomstige design teams.

In combinatie met bovenstaande technische opleidingen studenten zullen ook kennis met kunst en design cursussen, zoals Inleiding tot Studio Art, Drawing, en Design and Materials. Hier moeten de leerlingen zal voortbouwen op hun tekening vaardigheden en hun kennis en het gebruik van verschillende materialen door middel van specifieke projecten. Deze cursussen leggen basis voor de initiële ontwikkeling door de oprichting van een goede tekening vaardigheden en driedimensionale vormen.

Om studenten te helpen bij het ontwikkelen van een historisch en cultureel bewustzijn, wat cruciaal is voor een dergelijk ontwerp cursus, biedt het programma de loop van Kunstgeschiedenis / Culturele Studies en Geschiedenis van Fashion Design. Dit zullen de studenten te voorzien van een diepgaand inzicht in hoe sociaal-politieke en economische situatie van invloed zijn en invloed de mode.

Het programma is strategisch opgezet om in eerste instantie in te voeren studenten binnen het eerste semester aan de mode-industrie en de basis van hun toekomstig beroep. In de volgende semesters van de cursussen zal deskundigheid van studenten op het gebied van de mode te ontwikkelen met continue experimenteren en exploratie ontwerp, beeld en styling door middel van Fashion Design Practice, Styling en Image maken, Mode Fotografie en Design for Performance. Het programma biedt alternatieve paden door semesters 3- 8 voor studenten die speciale interesses en ambities voor de toekomst liggen in het gebied van de mode-media en mode styling. Het programma omvat ten zeerste het gebruik van beeld- en styling. Er wordt gekeken naar de diversiteit van de manieren waarop mode en kleding kan worden gecommuniceerd, bevorderd en gepresenteerd creatief aan verschillende doelgroepen, of dit nu door middel van fotografie, film, digitale media, performance, muziek, reclame en journalistiek.

In het laatste jaar studenten wordt verwacht dat een sterke persoonlijke identiteit vast te stellen in hun werk een die tot uiting moet komen in hun grote collectie project. De Major Collection Projects studenten in staat stelt te ontwerpen en uitvoeren van een fashion design project, dat uitgebreid, gedetailleerd en kritisch inzicht, initiatief, innovatie en creatieve originaliteit zal aantonen. Studenten zullen een professionele benadering van hun werk zodat ze plannen, organiseren fashion collecties van hoge kwaliteit te ontwikkelen.

Het programma plaatst een groot belang aan innovatief onderzoek; vandaar in het laatste semester alle studenten moeten een senior project, dat als hun proefschrift wordt beschouwd te voltooien. Het is een cursus waar studenten fungeren als individuele ontwerpers in een onderzoek naar een onderwerp naar eigen keuze. De cursus kan van welke aard / idee / concept. De uiteindelijke omvang is om een ​​uitgebreid onderzoek te doen naar de cursus en voor te bereiden een uitgebreid essay van de onderzoeksresultaten en analyse. De cursus moet de student een schriftelijk kort initialiseren evenals produceren definitieve ontwerp-oplossingen en een scriptie. De nadruk ligt op innovatie en variatie, waar onderwerpen grenzen kunnen oversteken in zowel interdisciplinaire en multidisciplinaire gedaanten.

Studenten maken kennis met een verscheidenheid van onderwerpen en media via de kunst en design keuzevakken, zoals Illustratie Techniques, Mode Illustratie technieken, Fotografische Vormgeving en Computer - Aided Pattern Design en nog veel meer, die helpen bij de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die zich inzetten een beter begrip van de mode-gebied.

De visie van de BA Fashion and Image programma is om de nieuwe ontwerpers van morgen. Ontwerpers, die zal helpen een nieuwe identiteit voor modeontwerp in Cyprus te maken. Een identiteit die niet langer bestaat alleen mode-ontwerp en productie, maar een ruimer toepassingsgebied die nu ook gebieden als theater, film, mode fotografie, digitale media, reclame, journalistiek en nog veel meer. Het programma is van plan om ontwerpers die in staat zijn om te werken in een multi-disciplinaire ontwerpomgeving zal creëren. Het zal alternatieve trajecten, die studenten met de nodige kennis en vaardigheden die hen zal helpen te creëren, communiceren zal bieden bieden, te bevorderen en de huidige mode creatief aan verschillende doelgroepen. Ontwerpers, die in staat zijn het ontwerpen en uitvoeren van mode projecten die gedetailleerd en kritisch inzicht, initiatief, innovatie en creatieve originaliteit zal demonstreren zal zijn.

De specifieke doelstellingen van het programma zijn:

 • om studenten voor te bereiden op een carrière op het gebied van creatieve mode en bijbehorende ontwerp beïnvloed carrières;
 • om studenten tot een gevorderd niveau van de individuele creativiteit binnen de discipline van mode-ontwerp te onderwijzen;
 • onafhankelijk onderzoek en het oplossen van problemen in de mode-ontwerp-proces aan te moedigen;
 • te ontwikkelen in de diepte besef van de grote culturele en maatschappelijke thema's en de huidige modetrends en in staat zijn om dit te gebruiken als inspiratie voor de mode-projecten;
 • te ontwikkelen, opdrachtgever en specialistische vaardigheden, technieken en praktijken;
 • om een ​​persoonlijke creatieve identiteit en originaliteit door hun individuele design projecten te ontwikkelen;
 • om goed te communiceren met experts op andere gebieden, zowel binnen als het ontwerp mode-gebied.
 • te begrijpen en in staat zijn om het ontwerp te vertalen in driedimensionale kledingstukken met behulp van de juiste methoden van de productie voor het creëren van een mode-collectie;
 • het ontwerpen en uitvoeren van een fashion design project aantonen uitgebreid, gedetailleerd en kritisch inzicht, initiatief, innovatie en creatieve originaliteit;
 • aan te passen aan nieuwe situaties en flexibiliteit bij de toepassing van het geleerde voor het genereren van nieuwe en unieke ideeën;
 • om te werken in een multi-disciplinaire ontwerp milieu, ondersteunen en hun ideeën te overtuigen in de voorkant van zowel interne als externe publiek;

Key Learning Outcomes

Na succesvolle afronding van dit programma, moet de student in staat zijn om:

 • Demonstreren diepgaande kennis en vaardigheden in de verschillende gebieden van de mode, waaronder mode en textiel design, imago en styling, mode fotografie, mode-illustratie en nog veel meer;
 • Solliciteer hun individuele creativiteit om zelf geïnitieerde projecten;
 • Engage in schriftelijke slips, en produceren definitieve ontwerp-oplossingen, alsmede schriftelijke verslagen die zullen worden op basis van vragen en het testen op het gebied van onderzoek.
 • Gebruik effectief grote culturele en maatschappelijke thema's, het verleden en de huidige modetrends als inspiratie voor de mode-projecten;
 • Solliciteer hoofdsom en specialistische vaardigheden en technieken en praktijken in de mode projecten. Vaardigheden en technieken die naaien en patroon snijtechnieken, illustratief en / of computer technieken, tekenen en styling vaardigheden etc. omvatten
 • Blijk geven van hun eigen creatieve identiteit en originaliteit in hun eigen ontwerp projecten.
 • Effectief communiceren, zowel geschreven en gesproken vorm in de fashion design gebied, waaruit blijkt een passend niveau van autonomie en verantwoordelijkheid;
 • Begrijpen en interpreteren tweedimensionale designs in driedimensionale kledingstukken of producten, met behulp van de juiste methode van de productie die nodig is voor de oprichting van een mode-collectie;
 • Ontwerp en uitvoeren van een creatieve en innovatieve fashion design project waarin alle aspecten van het ontwerp met inbegrip van, vorm, kleur, fabricage heeft overwogen;
 • Gebruik de mogelijkheid om nieuwe en unieke ideeën te creëren als een manier om aan te passen aan nieuwe situaties of nieuwe ontwerpopgaven vooral bij het werken in een ontwerpteam.
 • Breng de communicatieve vaardigheden ontwikkeld, evenals de kennis opgedaan met studeren in een multidisciplinaire omgeving, te ondersteunen en zijn / haar ideeën te overtuigen in de voorkant van een intern of extern publiek.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

Afgestudeerden van de BA Mode en Image programma zal in staat zijn om kansen in het ontwerp van de manier markt die vandaag de dag onder meer terreinen als mode styling, mode fotografie, fashion design en mode promotie na te streven. Dit kan ook de betrokkenheid in het theater, televisie en tijdschriften / uitgeverijen. Afgestudeerden kunnen ook mogelijkheden om de gemeenschap gebaseerde projecten of modeshows te starten na te streven.

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan